Carne de porc, caju și fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc, caju și fasole verde. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 352 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, căței de usturoi, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne de porc, fasole neagră și caju, Carne de porc și fasole verde, și Carne de porc și fasole verde.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia și amidonul de porumb într-un castron mediu și adăugați carne de porc, amestecând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți.
Așezați fasolea într-o cratiță mare cu apă clocotită și gătiți 5 minute.
Scurgeți fasolea; plonjați în apă cu gheață.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbir și usturoi; saut 1 minut.
Se adaugă amestecul de porc; se prăjește 1 1/2 minute. Se amestecă fasolea verde; se prăjește 1 1/2 minute sau până când carnea de porc este gata. Se amestecă bulionul; reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Se servește peste orez; se presară cu caju.