Carnea de porc dulce și acră de ananas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 765 calorii, 22g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de ananas, ghimbir, carne de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până semințe de susan ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de porc dulce și acru cu ananas, Pui De Ananas Dulce Și Acru, și Sos dulce și acru de ananas.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de porc în bucăți de mărimea mușcăturii și marinați timp de 30 de minute în amestec de soia, vermut, usturoi, ghimbir și 2 linguri ulei. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1
Într-o cratiță medie, combinați toate ingredientele, cu excepția amestecului de amidon de porumb, amestecați bine și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați amestecul de amidon de porumb. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent până se îngroașă. Asigurați-vă că aduceți sosul la fiert înainte de a adăuga amidonul de porumb, altfel sosul poate păstra un gust neplăcut de amidon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Scoateți bucățile de porc din marinată și rulați în amidon de porumb pentru a acoperi bine. Prăjiți adânc în ulei fierbinte până se rumenesc și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare. Se amestecă ardeiul roșu și galben și ceapa tăiată cubulețe timp de 2 minute, apoi se adaugă sosul dulce și acru și se pliază în carnea de porc prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Ardei Galben
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Lăsați să fiarbă timp de 2 minute, aranjați pe platou de servire și garnisiți cu fâșii lungi de ceapă verde și semințe de susan prăjite.