Carne de Cerdo Rellena (carne de porc umplută cu legume)

Carne de Cerdo Rellena (carne de porc umplută cu legume)
Carne de Cerdo Rellena (carne de porc umplută cu legume) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. O porție conține 581 calorii, 57G de proteine, și 10g de grăsime. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, mazăre, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Carne de vită umplută (Carne o Posta Rellena), Papa Rellena con Salsa Ranchera (cartof umplut cu sos creol picant), și Causa Rellena De Atun (Causa Umplută Cu Ton) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa, usturoiul și ceapa într-un robot de bucătărie și puree.To creați cavitatea pentru umplutură, utilizați un cuțit lung și ascuțit și tăiați o gaură de 1 1/2 până la 2 inci prin centrul fripturii făcând o fantă longitudinală. Întoarceți carnea și tăiați o altă fantă în același loc, astfel încât cuțitul să completeze cavitatea.Umpleți carnea de porc cu mazărea, morcovii și jumătate din amestecul de ceapă, împingând cu degetele pentru a vă asigura că umplutura trece până la capăt. Legați capătul cărnii de porc, astfel încât umplutura să nu iasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Așezați carnea de porc într-o pungă cu fermoar, adăugați restul amestecului de ceapă, sare și pepper.Be asigurați-vă că carnea de porc este acoperită cu marinată și dați-o la frigider timp de cel puțin 3 ore sau overnight.In o oală mare, așezați apa de porc umplută, sazon goya și pudra de chimen. Reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și gătiți timp de 1 oră până la 1 oră și 30 de minute, amestecând ocazional.dd cartofii și yuca și gătiți încă 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Chimen MăcinatChimen Măcinat
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sazon CompletaSazon Completa
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se servește peste orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista