Carne de Cerdo Rellena (carne de porc umplută cu legume)
Carne de Cerdo Rellena (carne de porc umplută cu legume) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. O porție conține 581 calorii, 57G de proteine, și 10g de grăsime. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, mazăre, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Carne de vită umplută (Carne o Posta Rellena), Papa Rellena con Salsa Ranchera (cartof umplut cu sos creol picant), și Causa Rellena De Atun (Causa Umplută Cu Ton) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa, usturoiul și ceapa într-un robot de bucătărie și puree.To creați cavitatea pentru umplutură, utilizați un cuțit lung și ascuțit și tăiați o gaură de 1 1/2 până la 2 inci prin centrul fripturii făcând o fantă longitudinală. Întoarceți carnea și tăiați o altă fantă în același loc, astfel încât cuțitul să completeze cavitatea.Umpleți carnea de porc cu mazărea, morcovii și jumătate din amestecul de ceapă, împingând cu degetele pentru a vă asigura că umplutura trece până la capăt. Legați capătul cărnii de porc, astfel încât umplutura să nu iasă.
Așezați carnea de porc într-o pungă cu fermoar, adăugați restul amestecului de ceapă, sare și pepper.Be asigurați-vă că carnea de porc este acoperită cu marinată și dați-o la frigider timp de cel puțin 3 ore sau overnight.In o oală mare, așezați apa de porc umplută, sazon goya și pudra de chimen. Reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și gătiți timp de 1 oră până la 1 oră și 30 de minute, amestecând ocazional.dd cartofii și yuca și gătiți încă 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Se servește peste orez alb.