Carne cerească cu brânză albastră, ciuperci și spanac

Carnea cerească cu brânză albastră, ciuperci și spanac necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de spanac, busuioc, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză albastră și Brie Nachos cu ciuperci și spanac, Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de sos de slănină acoperit cu un ou fiert tare, și Brânză Albastră-Carne De Curcan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu pâine.
Amestecați ouăle, spanacul, ciupercile, firimiturile de pâine, ceapa, laptele, brânza albastră, sosul Worcestershire, usturoiul, ardeiul cayenne, oregano, busuiocul, sarea și piperul negru împreună într-un bol mare.
Adăugați carne de vită măcinată și amestecați bine cu mâinile; împachetați în tigaie pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, 45 până la 60 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).