Carne Asada cu fasole neagră
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carne Asada cu fasole neagră ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 81G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 954 calorii. Pentru $ 8.15 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră ancho chile, fripturi de ochi, pene de avocado și tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne Asada, Carne Asada, și Carne Asada.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți 1 lingură de ulei vegetal.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați pudra de chile, oțetul, 1 linguriță de oregano și 3/4 cană de apă și gătiți la foc foarte mic, amestecând ocazional, până când marinada este ușor îngroșată, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare.
Transferați marinada într-un vas mare de copt și lăsați să se răcească complet.
Adăugați fripturile și întoarceți-le la strat. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Aprinde un grătar. Într-o cratiță mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Adăugați chorizo și gătiți la foc moderat până când este crocant, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați chorizo într-un castron; rezervați-l pentru o altă utilizare.
Adăugați ceapa în cratiță împreună cu restul de 1/2 linguriță de oregano și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați fasolea cu lichidul lor și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute. Condimentează ușor cu sare.
Grătiți fripturile cu ochi de coastă la foc moderat, rotind o dată, aproximativ 12 minute pentru carne medie-rară.
Serviți fripturile cu fasolea neagră, feliile de avocado și pene de tei.