Caribbean Mango Tilapia
Caraibe Mango Tilapian este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 258 calorii, 36g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Un amestec de oțet de cidru, căței de usturoi, fileuri de tilapia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Caraibe Mango Chutney, Mușchi Din Caraibe Cu Salsa De Mango, și Sunny Caraibe fasole neagră și mango Dip.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie și procesați până la tocat.
Adăugați mango și următoarele 4 ingrediente; procesați până se omogenizează.
Puneți amestecul de mango și peștele într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 20 de minute.
Scoateți peștele din pungă, rezervând marinada.
Se toarnă marinada rezervată într-o cratiță mică și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați peștele pe un grătar sau o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit. Gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand fulgii de peste sunt usor atunci cand sunt testati cu o furculita.
Se servește cu sos de mango.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir.
Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
Bright yellow/gold color, quite luminous. Superb smoky toasty nose, typical for this grape on limestone in Alsace (no new oak in our wines, just very long total lees contact). Some light reductive aromas that actually fit the style of dry Pinot-Gris. The palate is rich and creamy, with a velvety texture yet fully dry. It is an easy wine to drink now as there is no unnecessary weight. The finish is nice and round but fully dry. The complex limestone blend brings great acid balance and a certain weight. It should develop very nicely over the next few years.