Caribbean BBQ pui
Rețeta Caribbean BBQ Chicken este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. Această rețetă face 5 porții cu 675 calorii, 51G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de suc de lămâie, pudră de ceapă, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Cheddar la grătar, Cea mai bună marinată de pui la grătar, și Salată tocată de pui la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți grătarul la foc mediu.2 Tăiați și aruncați excesul de grăsime din pui.3
Se amestecă condimentele într-un castron mic până se omogenizează bine; se amestecă sucul de lămâie pentru a forma pastă. 4 frecați uniform pe pui.5
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe grătar; acoperiți grătarul cu capac. 6 grătar 15 min.; întoarce-te. 7
Ungeți cu 1/4 cană de sos de grătar. 8 grătar încă 10 min.; întoarce-te. 9
Periați cu restul de 1/4 cană de sos de grătar. 10 continuați să gătiți la grătar timp de 5 minute sau până când puiul este gătit (temperatura internă de 170 de grade F sau până când sucurile se limpezesc).