Cardamom-Gem De Prune

Cardamom-Gem De Prune
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Cardamom-gemul de prune ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 240 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cardamom, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cardamom-gem de prune din borcane mici, arome mari, Tortă de prune cu cremă de Cardamom, și Prune De Afine Condimentate Cu Cardamom Se Sfărâmă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți prunele tăiate cubulețe și zahărul la fierbere ușoară într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecând des și fierbeți, amestecând des, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se toarnă printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron, apăsând ușor cu o lingură de lemn pentru a stoarce sucurile. Rezervați bucăți de prune. Întoarceți sucul în cuptorul olandez; aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Se fierbe, amestecând ocazional, 10 până la 15 minute sau până când siropos și un termometru pentru bomboane înregistrează 22
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
SucSuc
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
SitaSita
Lingura De LemnLingura De Lemn
Cuptor OlandezCuptor Olandez
BolBol
3
Adăugați bucăți de prune rezervate și orice sucuri acumulate. Se amestecă sucul de lămâie și cardamomul. Se aduce la fierbere ușoară la foc mediu-mare, amestecând des; se fierbe, amestecând des, 15 minute. Îndepărtați spuma cu o lingură de metal, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
PrunePrune
4
Se toarnă amestecul fierbinte în 5 (8 oz.) borcane sterilizate la cald, umplând la 1/2 inch de sus. Sigilați și procesați conform instrucțiunilor (vezi mai jos).
5
Un ghid în trei pași pentru a pune
6
Da, chiar este atât de ușor. Pentru a începe, veți avea nevoie de o conservă de bază, un Ridicător de borcane și un suport pentru conserve. Căutați un kit de conservare de 9 sau 12 piese, care va include toate aceste piese și multe altele.
7
Sterilizați.
8
Aduceți la fierbere o conservă pe jumătate plină cu apă; se fierbe la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
9
Puneți borcanele într-un vas mare cu apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Așezați benzile și capacele într-o cratiță mare. (Folosiți întotdeauna capace noi.) Folosind o oală, acoperiți benzile și capacele cu apă fierbinte din conserve pentru a înmuia garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
PolonicPolonic
11
Lăsați să stea 10 minute.
12
Pregătiți Rețeta.
13
Între timp, pregătiți rețeta.
14
Scoateți borcanele fierbinți din oală, câte 1, Folosind ridicatorul de borcane și umpleți conform instrucțiunilor din rețetă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Sigiliu & Proces.
16
Ștergeți jantele de borcane umplute. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile (strânse, dar nu prea strânse).
17
Așezați borcanele în raftul de conserve și puneți-le în apă fierbinte în conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
18
Adăugați mai multă apă clocotită după cum este necesar pentru a acoperi borcanele cu 1 până la 2 inci. Aduceți apa la fierbere; fierbeți 10 minute, ajustând timpul de procesare pentru altitudine.* Opriți focul și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
19
Scoateți borcanele din conserve și lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Testați sigiliile borcanelor prin presarea centrelor capacelor. Dacă capacele nu apar, borcanele sunt sigilate corespunzător. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat la temperatura camerei până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
20
* Consultați ghidul complet USDA pentru Conservarea la domiciliu la nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html pentru a regla timpii de procesare pentru altitudine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista