Carbonara De Pui Încărcată
Carbonara de pui încărcată necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1035 calorii, 77g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la Allrecipes are 551 de fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, spaghete, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 94%. Încercați Carbonara vegetariana (Carbonara vegetariană), Carbonara De Pui, și Carbonara De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 10 minute.
Scoateți slănina din tigaie cu o lingură cu fante și scurgeți-o pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Scurgeți grăsimea din tigaie, rezervând 2 linguri de picături de slănină.
Condimentează puiul cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de slănină în tigaie la foc mediu. Gătiți jumătățile de piept de pui în picăturile de slănină până când nu mai sunt roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Transferați la tăiere și cort cu folie. Odihniți puiul timp de 5 minute înainte de feliere; pune deoparte.
Încălziți picăturile de slănină rămase de lingură în tigaie la foc mediu până când sclipesc. Gatiti si amestecati usturoiul si piperul negru macinat in tigaie pana cand sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă vinul în tigaie; gatiti la foc mic pana se ingroasa, aproximativ 2 minute.
Bateți parmezanul și ouăle împreună într-un castron. Treceți încet amestecul de vin în amestecul de parmezan în timp ce bateți continuu.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată generos. Gatiti spaghetele in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, aproximativ 12 minute.
Scoateți 1/2 cană de apă din oală pentru o utilizare ulterioară.
Puneți mazărea într-o strecurătoare mare.
Scurgeți pastele în strecurătoare cu mazărea. Întoarceți pastele scurse și mazărea în oală. Amestecați slănina, puiul și amestecul de vin în spaghete. Sos subțire cu apă de paste rezervată după dorință.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.