Caramele De Nucă De Cocos-Macadamia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caramelele de nucă de cocos-Macadamia. Această rețetă servește 4. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 648 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, jumătate și jumătate, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Macadamia Și Caramele De Nucă De Cocos, Du-Te Nuci! Caramele De Nucă De Cocos, și Caramele De Zahăr Din Nucă De Cocos Din Fasole De Vanilie.
Instrucțiuni
Gatiti primele 3 ingrediente si 1/2 cana jumatate si jumatate intr-o cratita mare si grea la foc mic, amestecand continuu, pana se dizolva zaharul. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 2 până la 3 minute pentru a spăla cristalele de zahăr de pe părțile laterale ale tigaiei.
Descoperiți și gătiți, amestecând constant, până când un termometru cu bomboane înregistrează 242 (etapa fermă a mingii).
Adăugați 1/2 cană jumătate și jumătate și gătiți la foc mediu, amestecând constant, 12 minute sau până când termometrul pentru bomboane revine la 24
Repetați procedura cu restul de 1/2 cană jumătate și jumătate. Se amestecă nuca de cocos în fulgi și ingredientele rămase.
Se toarnă într-o tigaie pătrată de 9 inci cu unt. Se răcește și se taie în bușteni de 1 1/2 inch; înfășurați individual în hârtie de ceară.