Caramele De Ciocolată De Casă
Caramelele de ciocolată de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de Hor d ' oeuvre. Această rețetă face 120 de porții cu 57 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare sunt Caramele De Ciocolată De Casă, Rețetă De Caramele Sărate Cu Ciocolată, și Caramele De Scorțișoară {Ciocolată Înmuiată Dacă Îndrăznești}.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu; gatiti, fara agitare, 7 minute.
Se amestecă laptele condensat și se aduce la fierbere la foc mediu; gătiți, amestecând constant, până când un termometru cu bomboane înregistrează 238 până la 240 (etapa cu bile moi), aproximativ 20 până la 25 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Se toarnă într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt.
Lăsați să stea la temperatura camerei 8 ore.
Invertiți caramelul pe o placă de tăiere; tăiați în pătrate de 1 inch folosind un răzuitor de bancă sau un cuțit.
Gatiti ciocolata si scurtati intr-o cratita la foc mediu 3 pana la 5 minute pana se topeste si se omogenizeaza.
Scoateți din căldură. Aruncați caramelele în amestec de ciocolată, în loturi, până când sunt bine acoperite, folosind o furculiță.
Transferați pe hârtie de ceară.
Se presară cu ghimbir cristalizat sau sare de mare grosieră, dacă se dorește. Se răcește 1 oră.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 până la 45 de minute înainte de servire. Păstrați resturile în frigider până la 5 zile.