Caramel și CR Aproxme fra inghetata cu caju

Caramel și CR Aproxme fra inghetata cu caju
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Caramel și CR fra fra fra inghetata cu caju ar putea fi o reteta uimitoare pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 734 calorii. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fasole de vanilie, sare kosher grosieră, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Budincă de pâine cu lapte cu Caramel Creme Fraiche, Tatine de banane cu caramel sărat cu înghețată CR aproxme fra aproxche, și Budincă De Orez Caramel Cu Unt Brun Și Creme Fraiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți 1/2 cană de lapte și gălbenușuri de ou într-un castron mediu. Aduceți 1 1/2 căni de lapte, smântână, zahăr și sare pentru a fierbe într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Treceți treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenuș; reveniți la aceeași cratiță. Se amestecă la foc mediu până când crema se îngroașă suficient pentru a lăsa calea pe spatele lingurii când degetul este tras, aproximativ 6 minute (nu fierbeți). Se strecoară crema într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se pune peste castron mare de apă cu gheață și se răcește, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateti in CR fra fra fra fra si vanilie. Procesați în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
înghețatăînghețată
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
BatetiBateti
4
Transferați în container. Acoperiți și înghețați cel puțin 6 ore și până la 3 zile.
1
Se amestecă zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță medie grea la foc mic până când zahărul se dizolvă, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale și învârtind tigaia, aproximativ 16 minute (timpul va varia în funcție de dimensiunea tigaiei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă în smântână, CR aproxormme fra FRA și unt (amestecul va bule energic). Se amestecă până când sosul este neted. Aruncați fasolea de vanilie. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți ușor înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
UntUnt
CremăCremă
SosSos
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă caju, ulei și sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se întinde pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți până când nucile sunt aurii, amestecând des, aproximativ 12 minute. Mișto. (Se poate face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți înghețata în vase. Puneți sosul cald de caramel peste. Top sundaes cu frisca si caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
FrișcăFrișcă
înghețatăînghețată
CajuCaju
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista