Caramel și CR Aproxme fra inghetata cu caju

Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Caramel și CR fra fra fra inghetata cu caju ar putea fi o reteta uimitoare pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 734 calorii. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fasole de vanilie, sare kosher grosieră, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Budincă de pâine cu lapte cu Caramel Creme Fraiche, Tatine de banane cu caramel sărat cu înghețată CR aproxme fra aproxche, și Budincă De Orez Caramel Cu Unt Brun Și Creme Fraiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1/2 cană de lapte și gălbenușuri de ou într-un castron mediu. Aduceți 1 1/2 căni de lapte, smântână, zahăr și sare pentru a fierbe într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Treceți treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenuș; reveniți la aceeași cratiță. Se amestecă la foc mediu până când crema se îngroașă suficient pentru a lăsa calea pe spatele lingurii când degetul este tras, aproximativ 6 minute (nu fierbeți). Se strecoară crema într-un castron mediu.
Se pune peste castron mare de apă cu gheață și se răcește, amestecând des.
Bateti in CR fra fra fra fra si vanilie. Procesați în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați în container. Acoperiți și înghețați cel puțin 6 ore și până la 3 zile.
Se amestecă zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță medie grea la foc mic până când zahărul se dizolvă, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale și învârtind tigaia, aproximativ 16 minute (timpul va varia în funcție de dimensiunea tigaiei).
Scoateți tigaia de pe foc.
Se amestecă în smântână, CR aproxormme fra FRA și unt (amestecul va bule energic). Se amestecă până când sosul este neted. Aruncați fasolea de vanilie. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți ușor înainte de servire.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se amestecă caju, ulei și sare într-un castron mic.
Se întinde pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți până când nucile sunt aurii, amestecând des, aproximativ 12 minute. Mișto. (Se poate face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș.)
Scoateți înghețata în vase. Puneți sosul cald de caramel peste. Top sundaes cu frisca si caju.