Caramel-Înghețată De Caju

Caramel-Înghețată De Caju
Înghețata de caramel-caju necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 492 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați topping butterscotch-caramel, topping-uri: topping butterscotch-caramel, caju și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată De Caju Caramel, Înghețată De Caju Cu Caramel Sărat, și Plăcintă Cu Înghețată De Caju-Fudge-Caramel.

Instrucțiuni

1
Bateți frișca cu viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Se amestecă împreună laptele condensat îndulcit și 1/2 cană de topping de caramel-caramel într-un bol mare de amestecare. Îndoiți în frișcă și 1 cană de caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
ButterscotchButterscotch
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Așezați într-un recipient etanș; congelați 6 până la 8 ore sau până când este ferm.
4
Se serveste cu topping-uri dorite.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista