Caramel-Caju Shortbread Baruri

Caramel-Caju Shortbread Baruri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați bare de caramel-caju. Acest desert are 191 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 32. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr pudră, nuci de caju și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Pâine Scurtă Cu Caramel De Caju, Unt de arahide caramel Shortbread baruri {Millionaire baruri}, și Caramel Nuci Shortbread Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de făină și zahăr pudră într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați 1 cană de unt în amestec de făină cu un blender de patiserie până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă amestecul de făină într-un vas de copt de 13" x 9". Apăsați ferm amestecul de firimituri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când crusta de pâine scurtă este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Topiți caramelele și frișca într-o cratiță la foc mediu, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 cană de caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
6
Se toarnă peste crustă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Combinați 1/4 cană făină, ovăz, zahăr brun, 1/4 cană caju și unt topit; se amestecă bine. Dollop amestec streusel peste caramel în tigaie, răspândirea ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CajuCaju
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Tăiați în bare, folosind un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Dry
Gunderloch Estate Riesling Dry
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista