Caramel Blondies cu sos de whisky-Caramel

Caramel Blondies cu sos de whisky-Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați caramele cu sos de whisky-Caramel. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, frișcă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort Bundt de whisky de ciocolată cu sos de caramel de whisky, Caramel Mere Caramele Blondies, și Apple whisky Crisp cu sos de caramel whisky pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sos de caramel, într-o cratiță de 1 litru, amestecați zahărul, 1/3 cană de apă și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește la foc mediu-mare până se formează bule și amestecul fierbe. Nu amestecați, ci ridicați ocazional cratița de pe foc și amestecați foarte ușor amestecul în timp ce zahărul se încălzește. În aproximativ 10 minute, zahărul va începe să se caramelizeze; rezistați dorinței de a amesteca. Se fierbe la foc mic până când amestecul are o culoare bogată, chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Imediat, și foarte atent, amestecați whisky-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
5
Adăugați frișcă; se amestecă pentru a se combina. Gatiti la foc mediu-mic aproximativ 10 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
6
Se ia de pe foc; pus deoparte.
7
Pentru a face blondies, încălziți cuptorul la 177° dacă utilizați vas de copt din sticlă sau tigaie metalică strălucitoare (325F pentru tigaie metalică întunecată sau antiaderentă). Pulverizați partea inferioară numai a vasului de copt de 13x9 inci sau a tigaiei cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
8
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort, untul, 2 linguri de apă și ouăle. Se amestecă bucăți de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întindeți amestecul uniform în vasul de copt. Stropiți cu grijă aproximativ o treime din sosul de caramel uniform deasupra amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Stropiți încă o treime din sosul de caramel peste bare; puneți deoparte restul de o treime din sos pentru o utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
SosSos
12
Lăsați barele să stea aproximativ 30 de minute sau până când caramelul este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
13
Tăiați barele în 6 rânduri cu 2 rânduri; apoi tăiați fiecare bară în diagonală în jumătate pentru a forma triunghiuri.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista