Caramel Blondies cu sos de whisky-Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați caramele cu sos de whisky-Caramel. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, frișcă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort Bundt de whisky de ciocolată cu sos de caramel de whisky, Caramel Mere Caramele Blondies, și Apple whisky Crisp cu sos de caramel whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sos de caramel, într-o cratiță de 1 litru, amestecați zahărul, 1/3 cană de apă și sucul de lămâie.
Se încălzește la foc mediu-mare până se formează bule și amestecul fierbe. Nu amestecați, ci ridicați ocazional cratița de pe foc și amestecați foarte ușor amestecul în timp ce zahărul se încălzește. În aproximativ 10 minute, zahărul va începe să se caramelizeze; rezistați dorinței de a amesteca. Se fierbe la foc mic până când amestecul are o culoare bogată, chihlimbar închis.
Imediat, și foarte atent, amestecați whisky-ul.
Adăugați frișcă; se amestecă pentru a se combina. Gatiti la foc mediu-mic aproximativ 10 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa amestecul.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Pentru a face blondies, încălziți cuptorul la 177° dacă utilizați vas de copt din sticlă sau tigaie metalică strălucitoare (325F pentru tigaie metalică întunecată sau antiaderentă). Pulverizați partea inferioară numai a vasului de copt de 13x9 inci sau a tigaiei cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort, untul, 2 linguri de apă și ouăle. Se amestecă bucăți de caramel.
Întindeți amestecul uniform în vasul de copt. Stropiți cu grijă aproximativ o treime din sosul de caramel uniform deasupra amestecului.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Stropiți încă o treime din sosul de caramel peste bare; puneți deoparte restul de o treime din sos pentru o utilizare ulterioară.
Lăsați barele să stea aproximativ 30 de minute sau până când caramelul este setat.
Tăiați barele în 6 rânduri cu 2 rânduri; apoi tăiați fiecare bară în diagonală în jumătate pentru a forma triunghiuri.