Caracatiță la grătar cu fasole Gigante și Oregano

Caracatiță la grătar cu fasole Gigante și Oregano
Această rețetă face 12 porții cu 173 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, oregano, frunze de dafin turcești și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caracatiță la grătar cu varză, roșii și fasole, Fasole Gigante, și Chard curcubeu la grătar cu fasole Fava și Oregano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați caracatița cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
CaracatițăCaracatiță
SareSare
2
Încălziți 2 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați caracatița în oală și gătiți descoperită până când caracatița își eliberează lichidul și cea mai mare parte a lichidului din oală se evaporă, întorcându-se ocazional cu clești, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați vin, ceapă, usturoi, băț de scorțișoară și frunze de dafin în oală; aduceți la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când caracatița este foarte fragedă când este străpunsăcu furculiță, aproximativ 2 ore. Folosind clești, transferați caracatița pe foaia de copt cu margini și răciți-o. Dacă doriți, frecați pielea exterioară de caracatiță și aruncați-o. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CaracatițăCaracatiță
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
VinVin
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CleșteClește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
6
Tăiați tentaculele de caracatiță transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
7
Se aseaza pe platou si se unge cu 2 linguri de ulei; se presara cu sare si piper. Grătiți feliile de caracatiță până se încălzesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CaracatițăCaracatiță
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Transferați în castron și adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline, oțet de vin roșu și oregano; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Așezați fasolea Gigante într-un castron mare de mică adâncime. Se acoperă cu amestec de caracatiță și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole GiganteFasole Gigante
CaracatițăCaracatiță
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista