Caracatiță la grătar cu fasole Gigante și Oregano
Această rețetă face 12 porții cu 173 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, oregano, frunze de dafin turcești și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caracatiță la grătar cu varză, roșii și fasole, Fasole Gigante, și Chard curcubeu la grătar cu fasole Fava și Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați caracatița cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Încălziți 2 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați caracatița în oală și gătiți descoperită până când caracatița își eliberează lichidul și cea mai mare parte a lichidului din oală se evaporă, întorcându-se ocazional cu clești, 20 până la 25 de minute.
Adăugați vin, ceapă, usturoi, băț de scorțișoară și frunze de dafin în oală; aduceți la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când caracatița este foarte fragedă când este străpunsăcu furculiță, aproximativ 2 ore. Folosind clești, transferați caracatița pe foaia de copt cu margini și răciți-o. Dacă doriți, frecați pielea exterioară de caracatiță și aruncați-o. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Tăiați tentaculele de caracatiță transversal în felii groase de 1/2 inch.
Se aseaza pe platou si se unge cu 2 linguri de ulei; se presara cu sare si piper. Grătiți feliile de caracatiță până se încălzesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați în castron și adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline, oțet de vin roșu și oregano; aruncați pentru a acoperi.
Așezați fasolea Gigante într-un castron mare de mică adâncime. Se acoperă cu amestec de caracatiță și se servește.