Cappuccino Fleac

Cappuccino Fleac
Cappuccino fleac ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 333 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de pudră de cacao, boabe de cafea, blocuri cu 1/3 mai puțină cremă de brânză grasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Cappuccino Fleac, Cappuccino Mousse Fleac, și Vacanță Cappuccino Fleac.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 cu un suport în treimea inferioară. Cerneti faina si sarea de doua ori; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a face tort: într-un castron, bateți albușurile cu un mixer electric la viteză mică până se spumează (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați cremă de tartru; bateți la mediu-înalt până se formează vârfuri pufoase și moi. Adăugați treptat zahăr, bătând până când ouăle formează un vârf atunci când bătătorul este ridicat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Transferați albușurile într-un castron mare; Cerneti 1/3 din amestecul de faina peste albusuri. Îndoiți, folosind o spatulă de cauciuc, răzuind din partea inferioară a vasului. Continuați să Cerneți și să pliați amestecul de făină în loturi; pliați în coaja de lămâie și boabele de cafea zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați amestecul într-o tigaie uscată, fără grăsime, de 10 inci. Treceți un cuțit prin amestec pentru a îndepărta bulele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți până când blatul este doar auriu și un cuțit mic introdus în tort iese curat (aproximativ 45 de minute). Răsturnați tigaia cu susul în jos pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Rulați un cuțit în jurul marginilor și mijlocul tigaiei; scoateți tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Tăiați tortul orizontal în treimi; pus deoparte.
9
Tăiați 1/2 din căpșuni în treimi sau jumătăți, în funcție de mărimea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
10
Se transferă într-un castron mediu și se presară cu 1 lingură de zahăr granulat; aruncați și rezervați. Tăiați căpșunile rămase în bucăți medii; se transferă într-un al doilea bol, apoi se presară cu 2 linguri de zahăr granulat și 1 lingură de amestec de pudră espresso. Aruncă și rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Espresso InstantEspresso Instant
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Pentru a face Crema espresso: bateți crema de brânză cu un mixer electric la viteză medie (de preferință cu atașare cu palete) până la omogenizare. Bateți zahărul pudră la viteză mică, adăugând pudră espresso și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
12
Transferați amestecul de cremă de brânză într-un castron mediu; amestecați smântâna cu mâna. Rezervați Crema espresso la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Într-un castron curat, bateți albușurile la foc mic până se spumează (aproximativ 2 minute). Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați treptat restul de 3 linguri de zahăr granulat. Bateți până când albușurile sunt strălucitoare și țineți vârfuri rigide; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Pentru asamblare: aranjați 1/3 din tortul tăiat în fundul unui vas mare de servire din sticlă.
15
Ungeți bine tortul cu amestecul de pudră espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
16
Întindeți 1/3 din Crema espresso peste tort urmată de 1/2 din amestecul de albuș de ou. Acoperiți cu 1/3 din căpșunile tocate și lichidul lor și 1/3 din căpșunile feliate; praf ușor cu pudră de cacao. Repetați cu un al doilea strat. Pentru stratul superior, periați stratul final de tort cu amestecul de pudră espresso rămas și acoperiți cu amestecul de cremă espresso rămas, căpșunile tocate și feliate și lichidul rămas; praf cu pudră de cacao. (Fleacul poate fi servit imediat sau acoperit cu folie de plastic și refrigerat, până la 6 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista