Cappelletti al Formaggi: Pălării umplute cu brânză

Cappelletti al Formaggi: Pălării umplute cu brânză
Cappelletti al Formaggi: brânză umplut pălării mici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 404 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, boabe de piper, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până gălbenuș de ou ar putea urma acest curs principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 52%. Încercați Pălării De Vrăjitoare Umplute Cu Mousse, Pastan Ai Quattro Formaggi (patru paste de grâu integral de brânză), și Tre Formaggi Fritata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați ricotta, squaquerone, Parmigiano-Reggiano, coaja de lămâie, piperul, nucșoara și sarea după gust. Verificați condimentul, amestecați gălbenușul de ou, acoperiți și răciți 2 ore sau peste noapte înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Prin TortPrin Tort
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Scoateți umplutura din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute.
3
Împărțiți aluatul în 3 bile de dimensiuni egale și rulați-le până la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Tăiați fiecare foaie în pătrate de 2 inci. În centrul fiecărui pătrat, așezați linguri de umplutură. Îndoiți colțurile diagonale opuse pentru a vă întâlni pentru a forma cappelletti.
5
Așezați cappelletti pe o tavă de foi prăfuită cu făină de semolă și acoperiți cu prosoape curate și umede sau țineți-le în congelator până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Aduceți bulionul de pui la fiert și adăugați sare, dacă este necesar. Aruncați capellatti în stocul de pui, lucrând în loturi, dacă este necesar, pentru a evita supraaglomerarea vasului. Gatiti timp de 2 minute, scoateti-l de pe foc si serviti imediat cu o oala de supa rasata si acoperita cu Parmigiano-Reggiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
9
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
10
Rotiți sau formați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
11
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
13
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
14
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite din fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți căldura și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Scoateți de pe foc, strecurați și apăsați solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Refrigerați stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista