Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Caponata, gustul de vinete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 145 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 686 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, ceapa, tulpina de țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caponata (Gust De Vinete Siciliene), Gust De Vinete Siciliene (Caponata), și Gust de vinete dulce și acru (caponata) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
1 aruncați vinetele tăiate cubulețe cu aproximativ 2 linguri de sare și puneți-le într-un castron mare. Acoperiți vasul cu o farfurie care se potrivește aproape bolului și cântăriți-l cu o cutie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Lăsați acest lucru să stea timp de 1 oră.
3
Scurgeți vinetele, clătiți cu apă proaspătă și uscați-le cu prosoape de hârtie. 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se adaugă ceapa și țelina, se condimentează cu sare. Gatiti, amestecand ocazional pana cand ceapa incepe sa se inmoaie - aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați usturoiul. Gatiti inca 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. 3 ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie, dați focul la mare și adăugați uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Lăsați acest lucru să se încălzească până când uleiul este aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Adăugați vinetele și întindeți-le într-un strat cât mai subțire în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Lăsați acest sfârâit timp de 1-2 minute înainte de a amesteca, apoi lăsați-l să stea un minut întreg înainte de a amesteca din nou. Gatiti astfel timp de 5-6 minute. 4
11
Adăugați amestecul de ceapă-țelină, roșiile, măslinele, nucile de pin, caperele și fulgii de ardei roșu. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12
Adăugați oțetul, zahărul și pasta de roșii și amestecați încă o dată. Gatiti, amestecand ocazional pana cand vinetele sunt foarte moi, aproximativ 8 minute.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
13
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
14
Se amestecă busuiocul. Condimentează cu sare și piper după gust. Caponata poate fi refrigerată, acoperită, până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă