Caponata, Gust De Vinete

Caponata, Gust De Vinete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Caponata, gustul de vinete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 145 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 686 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, ceapa, tulpina de țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caponata (Gust De Vinete Siciliene), Gust De Vinete Siciliene (Caponata), și Gust de vinete dulce și acru (caponata) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 aruncați vinetele tăiate cubulețe cu aproximativ 2 linguri de sare și puneți-le într-un castron mare. Acoperiți vasul cu o farfurie care se potrivește aproape bolului și cântăriți-l cu o cutie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați acest lucru să stea timp de 1 oră.
3
Scurgeți vinetele, clătiți cu apă proaspătă și uscați-le cu prosoape de hârtie. 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă ceapa și țelina, se condimentează cu sare. Gatiti, amestecand ocazional pana cand ceapa incepe sa se inmoaie - aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Adăugați usturoiul. Gatiti inca 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. 3 ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie, dați focul la mare și adăugați uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Lăsați acest lucru să se încălzească până când uleiul este aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați vinetele și întindeți-le într-un strat cât mai subțire în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Lăsați acest sfârâit timp de 1-2 minute înainte de a amesteca, apoi lăsați-l să stea un minut întreg înainte de a amesteca din nou. Gatiti astfel timp de 5-6 minute. 4
11
Adăugați amestecul de ceapă-țelină, roșiile, măslinele, nucile de pin, caperele și fulgii de ardei roșu. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Adăugați oțetul, zahărul și pasta de roșii și amestecați încă o dată. Gatiti, amestecand ocazional pana cand vinetele sunt foarte moi, aproximativ 8 minute.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
13
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
14
Se amestecă busuiocul. Condimentează cu sare și piper după gust. Caponata poate fi refrigerată, acoperită, până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista