Capon prăjit cu umplutură de Quinoa-măsline

Capon prăjit cu umplutură de Quinoa-măsline
Caponul prăjit cu umplutură de Quinoa-măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 951 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fistic, piper, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Gheață De Iaurt De Caise ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Tapenade de măsline Crusted pui și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc, Squash de ghindă prăjită cu umplutură de Quinoa de curcan, și Friptură Capon cu Chile-freca Cilantro și morcovi prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță largă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa, bucățile de fenicul și 3/4 linguriță de sare și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
3
Adăugați coriandrul și chimenul și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă quinoa și bulionul și se aduce la foc mic; acoperiți și gătiți la foc mic până când quinoa este fragedă, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
4
Se lasă să se răcească ușor, apoi se adaugă ceapa, caisele uscate, fisticul, măslinele, pătrunjelul, coaja de portocală și sucul, frunzele de fenicul, 1/2 linguriță de sare și piper după gust. Aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(tub Mare)(tub Mare)
5
Pregătiți caponul: condimentați interiorul păsării cu sare. Umpleți cavitatea cu umplutura de quinoa și legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
(tub Mare)(tub Mare)
6
Așezați orice umplutură suplimentară într-un vas mic de copt cu ulei, acoperiți cu folie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Periați caponul cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8
Amestecați coriandrul, chimenul și ardeiul într-un bol mic. Frecați amestecul de condimente peste capon și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Se toarnă 1 cană de apă în fundul unei tigaie mare de prăjire; așezați un suport în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
10
Așezați caponul pe raft, cu fața în jos și prăjiți aproximativ 30 de minute. Întoarceți pasărea cu pieptul în sus, reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și prăjiți până când un termometru introdus în coapsă înregistrează 165, 1 oră 15 minute până la 1 oră 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Așezați vasul de umplutură suplimentară în cuptor cu aproximativ 15 minute înainte de terminarea caponului și gătiți 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Lăsați caponul să se odihnească aproximativ 15 minute înainte de sculptură.
13
Sursă foto: Roland Bello
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate67
Revista