Cap de Ahuyama (dovleac umplut sau dovleac)

Cap de Ahuyama (dovleac umplut sau dovleac)
Cap de Ahuyama (suc de fructe umplute sau dovleac) ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $5.4 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 993 calorii, 36g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. 133 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți achiote, porumb, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Crema de Ahuyaman o Calabaza (supă de dovleac), Capon prăjit cu lămâie și cimbru, și Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri.

Instrucțiuni

1
Tăiați capătul tulpinii de pe fiecare dovleac. Folosind o lingură, scoateți semințele și pulpa din centru și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Tăiați o felie subțire de pe capătul inferior al fiecărui dovleac pentru a crea o suprafață plană. Condimentați cavitățile de dovlecei cu sare și piper.Gatiti dovleceii in apa pana cand pulpa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scurgeți apa și setați dovleceii aside.In o tigaie mare saut la foc mediu, topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se adaugă carnea de vită și saut, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Adăugați bulionul, hogao, sare și piper și gătiți, aproximativ 5 minute. Se amestecă chimenul și achiote și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
AnnattoAnnatto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Adăugați porumbul, brânza și orezul în amestecul de vită. Se amestecă pentru a combina.Poziționați un raft în treimea inferioară a unui cuptor și preîncălziți la 350 de litri F. Puneți umplutura în cavitățile de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați dovleceii umpluți într-un vas de copt acoperit cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Coaceți aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista