Cap de Ahuyama (dovleac umplut sau dovleac)

Cap de Ahuyama (dovleac umplut sau dovleac)
Cap de Ahuyama (suc de fructe umplute sau dovleac) ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $5.4 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 993 calorii, 36g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. 133 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți achiote, porumb, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Crema de Ahuyaman o Calabaza (supă de dovleac), Capon prăjit cu lămâie și cimbru, și Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri.

Instrucțiuni

1
Tăiați capătul tulpinii de pe fiecare dovleac. Folosind o lingură, scoateți semințele și pulpa din centru și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Tăiați o felie subțire de pe capătul inferior al fiecărui dovleac pentru a crea o suprafață plană. Condimentați cavitățile de dovlecei cu sare și piper.Gatiti dovleceii in apa pana cand pulpa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Scurgeți apa și setați dovleceii aside.In o tigaie mare saut la foc mediu, topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă carnea de vită și saut, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Adăugați bulionul, hogao, sare și piper și gătiți, aproximativ 5 minute. Se amestecă chimenul și achiote și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
AnnattoAnnatto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Adăugați porumbul, brânza și orezul în amestecul de vită. Se amestecă pentru a combina.Poziționați un raft în treimea inferioară a unui cuptor și preîncălziți la 350 de litri F. Puneți umplutura în cavitățile de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Așezați dovleceii umpluți într-un vas de copt acoperit cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Coaceți aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista