Cannolo Siciliano

Cannolo Siciliano
Cannolo Siciliano necesită aproximativ 12 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 50 și costă 33 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 261 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de sare, vin marsala, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 49 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cannolo Siciliano, Pesco Siciliano, și Broccoli Siciliano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună toate ingredientele, cu excepția Marsalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
2
Adăugați marsala, după cum este necesar, pentru a forma un aluat rigid. Treceți aluatul printr-o foaie de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
AluatAluat
3
Tăiați aluatul în ovale, aproximativ 3 pe 5 inci. Înfășurați aluatul în jurul unui băț de lemn. Sigilați bine cu sigilantul pentru ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
OuăOuă
4
Lasă să se odihnească peste noapte.
5
Preîncălziți friteuza umplută cu ulei de soia la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SoiaUlei De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
6
Se prăjesc cojile până se rumenesc, 10 până la 15 minute și se răcesc pe o foaie de hârtie căptușită cu prosop. Odată răcit, îndepărtați bețișoarele metalice sau de lemn și păstrați-le într-un recipient etanș până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
1
Se amestecă brânza ricotta cu zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
ZahărZahăr
2
Adăugați crema după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
3
Adăugați extractul de vanilie, uleiul de scorțișoară, citronul și chipsurile de ciocolată. Dați la frigider până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Extract De VanilieExtract De Vanilie
ScorțișoarăScorțișoară
CitronCitron
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Umpleți fiecare cannoli cu crema de ricotta cu o pungă sau o lingură de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 25 m.
Porții50
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista