Cannolo Siciliano
Cannolo Siciliano necesită aproximativ 12 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 50 și costă 33 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 261 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de sare, vin marsala, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 49 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cannolo Siciliano, Pesco Siciliano, și Broccoli Siciliano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună toate ingredientele, cu excepția Marsalei.
Adăugați marsala, după cum este necesar, pentru a forma un aluat rigid. Treceți aluatul printr-o foaie de aluat.
Tăiați aluatul în ovale, aproximativ 3 pe 5 inci. Înfășurați aluatul în jurul unui băț de lemn. Sigilați bine cu sigilantul pentru ouă.
Lasă să se odihnească peste noapte.
Preîncălziți friteuza umplută cu ulei de soia la 375 grade F.
Se prăjesc cojile până se rumenesc, 10 până la 15 minute și se răcesc pe o foaie de hârtie căptușită cu prosop. Odată răcit, îndepărtați bețișoarele metalice sau de lemn și păstrați-le într-un recipient etanș până când sunt gata de utilizare.
Se amestecă brânza ricotta cu zahărul.
Adăugați crema după cum este necesar.
Adăugați extractul de vanilie, uleiul de scorțișoară, citronul și chipsurile de ciocolată. Dați la frigider până când este nevoie.
Umpleți fiecare cannoli cu crema de ricotta cu o pungă sau o lingură de patiserie.