Cannelloni de miel al lui Candice cu pesto de mentă

Cannelloni de miel al lui Candice cu pesto de mentă
Cannelloni de miel Candice cu pesto de mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă face 12 porții cu 259 de calorii , 9 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 1,11 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați piper, mentă, miel măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 44% , acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Kebab de miel cu pesto de mentă , Kabob de miel cu pesto de mentă și Cotlete de miel pesto de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Fierbe pastele în apă clocotită neacoperită până când sunt fierte, dar încă ferme la mușcătură, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgeți bine într-o strecurătoare pusă în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Tăiați fiecare foaie în jumătate, pe lățime.
4
Încinge uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu; gătiți mielul în uleiul încins până se rumenește uniform, 7 până la 10 minute. Asezonați cu salvie, cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se ia de pe foc; se amestecă brânza de capră în mielul fiert. Pune aproximativ 1 lingură de amestec de miel în centrul fiecărei foi de lasagna și rulează într-un cilindru; aranjați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Amestecați menta, nucile de pin și uleiul de măsline într-un blender până se toacă mărunt, dar nu se lichefiază; se stropesc peste rulouri pentru a le servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vietti Cascinetta Moscato d'Asti. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista