Candy Bar Plăcintă Cu Cremă
Candy Bar Cream Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, batoane de bomboane butterfinger, marshmallows și extract de vanillan. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Placinta Cu Bomboane, Placinta Cu Bomboane, și Placinta Cu Bomboane.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de napolitane și untul. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. farfurie cu plăcintă.
Se coace la 375 la 6-8 minute. Răciți crusta complet.
Într-o cratiță mică și grea, topiți marshmallows cu lapte. Se răcește; transferați într-un castron.
Adăugați toppingul bătut, batoanele de bomboane zdrobite și vanilia.
Se toarnă în crustă. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 2-4 ore sau până când este setat.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling