Candy Bar Baruri
Candy Bar baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 142 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de extract de vanillan, unt de arahide crocant, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), Bomboane De Caramel-Nuci, și Bomboane De Caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de 9" x 13".
Într-un castron mare de amestecare, cremă untul și zahărul împreună.
Se amestecă vanilia, siropul de porumb și ovăzul.
Bateți acest aluat în tigaia unsă.
Coaceți timp de 15-16 minute (nu coaceți prea mult).
Între timp, la foc mic topiți împreună chipsurile de ciocolată și untul de arahide.
Lăsați baza de biscuiți să se răcească ușor, apoi întindeți deasupra amestecul de unt de arahide de ciocolată. Se răcește complet și se taie în bare.