Canapele spaniole de măsline și cremă de brânză

Canapele spaniole de măsline și cremă de brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 41 calorii. Această rețetă servește 40. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, pâine sandwich, măsline umplute cu pimiento și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Canapele spaniole de măsline și cremă de brânză, Biscuiți cremă de brânză și măsline cu răspândire de pătrunjel de măsline, și Canapele de ridiche cu unt Negru-măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Tăiați 40 de runde din felii de pâine cu tăietor, apoi periați 1 parte a fiecărei runde cu unt și coaceți pe o foaie mare de copt până la auriu pal, aproximativ 8 minute. (Lăsați toasturile pe foaia de copt.)
Radeți fin Parmigiano-Reggiano folosind rasp (veți avea aproximativ 1 cană). Se amestecă împreună cremă de brânză, măsline, scallion, ardei gras, boia de ardei și Sherry până se combină bine, apoi se acoperă fiecare pâine prăjită cu 1 linguriță amestec de cremă de brânză și se presară cu Parmigiano-Reggiano. Se fierbe canapele la aproximativ 4 inci de căldură până când Parmigiano-Reggiano începe să devină auriu, aproximativ 1 minut.
* Toasturile pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Amestecul de brânză cremă poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Sangre De Toro Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Sangre De Toro Tempranillo]()
Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.