Canapele De Crab Hawaian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați canapele de Crab hawaian. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 48 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 56 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nuci de macadamia, carne de crab, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Crab canap cu chimen, Canap De Ciuperci De Crab Cabros, și Tartine de Anchoa (tartine de hamsii) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți crema de brânză peste biscuiți. Se acoperă cu crab, conserve, nucă de cocos, nuci și arpagic.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Gagnon beciurile Chardonnay Reserve (Oaked). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Gagnon Beciuri Chardonnay Reserve (Oaked)]()
Gagnon Beciuri Chardonnay Reserve (Oaked)
Acest Chardonnay de pe coasta Sonoma este la fel de mare și îndrăzneț pe cât poate fi chardonnay. Îmbătrânirea sur Lie în butoaie de stejar conferă acestui vin o aromă echilibrată de stejar, untos, cu doar aciditatea potrivită.