Camotes Al Horno (igname coapte)
Camotes Al Horno (igname coapte) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,13 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 625 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, igname, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 88%. Rețete similare sunt Calabazas y Camotes al Horno, Orez copt (Arroz al Horno), și Sobrebarrigan al Horno (friptură de flanc coaptă în stil columbian).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Așezați ignamele într-o oală mare cu apă clocotită ușor sărată și gătiți timp de aproximativ 10 minute sau până se înmoaie.
Aranjați ignamele într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Tăiați o fantă în mijlocul fiecăruia și tamponați 1 lingură de unt în fiecare.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 până la 10 minute, sau până devin aurii. Puneți 1 linguriță de miere în fiecare ignam, presărați fiecare cu zahăr și serviți.