Camembert cu ardei gras Balsamic

Camembert cu ardei gras Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, fistic, brânză rotundă camembert și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nucile de fistic, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Vegan cu nucă de cocos cu aragaz lent, cu mango și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Pui fript cu ardei gras Balsamic, Pui fript cu ardei gras Balsamic, și Ardei grași umpluți [sau pâine de carne într-un ardei gras] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu. Gatiti ardeiul gras in ulei 8-10 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă zahărul brun și oțetul. Gatiti 1-2 minute sau pana cand piperul este glazurat.
Între timp, așezați brânza într-o farfurie decorativă ungară rezistentă la cuptor sau într-un vas de servire superficial rezistent la cuptor.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se înmoaie.
Lingură amestec de ardei gras peste brânză.
Se presară cu ceapă și nuci.