Cambulă În Stil Italian
Fluturașul în stil Italian este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 179 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați unt, busuioc, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Flounder italian sotat de Acadia, Cambulă În Stil Louisiana, și Ceviche În Stil Peruvian Din Noua Masă Sudică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aranjați fluturașul într-un vas mediu de copt. Punctați cu unt, condimentați cu sare și piper și presărați cu suc de lămâie. Se acoperă cu roșii, busuioc și praf de usturoi.
Acoperiți și coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când peștele este ușor fulgi cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.