Cambulă Umplută Cu Crab

Cambulă Umplută Cu Crab
Crab umplute cambulă este un pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 90g de proteine, 130g de grăsime, și un total de 1606 calorii. Pentru $11.87 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de piper cayenne, ceapă verde, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Cambulă Coaptă Umplută Cu Crab, Cambulă umplută cu Crab cu Aioli cu ierburi, și Flounder Umplute sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați cambulă cu sare și piper. Folosind un cuțit de file, Deschideți cu grijă fluturașul tăind de-a lungul părților stângi și drepte ale cusăturii în mijlocul peștelui pentru a face buzunare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CambulăCambulă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit FileCuțit File
3
Așezați părțile tăiate înapoi.
4
Umpleți fluturașul cu tortul de Crab
Ingrediente de care veți avea nevoie
CambulăCambulă
CrabiCrabi
5
Amestecați și apăsați părțile laterale în jos pentru a acoperi umplutura.
6
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
7
Înveliți un vas de copt din sticlă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
8
Așezați peștele în vas și coaceți timp de 20 de minute. Fără a scoate vasul din cuptor, întoarceți cuptorul la fiert și fierbeți încă 5 minute. Când peștele este gata, scoateți-l din cuptor. Feliați un medalion de unt de Crab și așezați-l deasupra peștelui la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrabiCrabi
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Presărați pătrunjel proaspăt deasupra pentru un plus de culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
10
Într-o tigaie medie, topiți untul și sotati ceapa, usturoiul, pătrunjelul și ardeii până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Lasă să se răcească.
12
Într-un bol de amestecare, combinați oul, ardeiul cayenne, pudra de usturoi, smântâna grea, muștarul, sucul de lămâie și maioneza împreună. Se amestecă ușor biscuiții de sare și carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
Ardei IuteArdei Iute
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Cremă GreaCremă Grea
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
CrabmeatCrabmeat
MuștarMuștar
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
13
Adăugați sare și piper, dacă este necesar. Puneți deoparte pentru a umple în cambulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CambulăCambulă
14
Îndoiți crabul, untul, baza de fructe de mare și ceapa împreună într-un castron mediu și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De MareFructe De Mare
UntUnt
CeapăCeapă
BazaBaza
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Scoateți din vas și formați-l într-un buștean pe o bucată de hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
BolBol
16
Rulați și puneți-l în congelator. Rezervă pentru cambulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CambulăCambulă
RolaRola

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate58
Revista