Crab umplute cambulă este un pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 90g de proteine, 130g de grăsime, și un total de 1606 calorii. Pentru $11.87 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de piper cayenne, ceapă verde, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Cambulă Coaptă Umplută Cu Crab, Cambulă umplută cu Crab cu Aioli cu ierburi, și Flounder Umplute sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați cambulă cu sare și piper. Folosind un cuțit de file, Deschideți cu grijă fluturașul tăind de-a lungul părților stângi și drepte ale cusăturii în mijlocul peștelui pentru a face buzunare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cambulă
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit File
3
Așezați părțile tăiate înapoi.
4
Umpleți fluturașul cu tortul de Crab
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cambulă
Crabi
5
Amestecați și apăsați părțile laterale în jos pentru a acoperi umplutura.
6
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
7
Înveliți un vas de copt din sticlă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
8
Așezați peștele în vas și coaceți timp de 20 de minute. Fără a scoate vasul din cuptor, întoarceți cuptorul la fiert și fierbeți încă 5 minute. Când peștele este gata, scoateți-l din cuptor. Feliați un medalion de unt de Crab și așezați-l deasupra peștelui la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Crabi
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Presărați pătrunjel proaspăt deasupra pentru un plus de culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt
10
Într-o tigaie medie, topiți untul și sotati ceapa, usturoiul, pătrunjelul și ardeii până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Ardei
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Lasă să se răcească.
12
Într-un bol de amestecare, combinați oul, ardeiul cayenne, pudra de usturoi, smântâna grea, muștarul, sucul de lămâie și maioneza împreună. Se amestecă ușor biscuiții de sare și carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De Sare
Ardei Iute
Praf De Usturoi
Cremă Grea
Suc De Lămâie
Maioneză
Crabmeat
Muștar
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
13
Adăugați sare și piper, dacă este necesar. Puneți deoparte pentru a umple în cambulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cambulă
14
Îndoiți crabul, untul, baza de fructe de mare și ceapa împreună într-un castron mediu și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Mare
Unt
Ceapă
Baza
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
Scoateți din vas și formați-l într-un buștean pe o bucată de hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Bol
16
Rulați și puneți-l în congelator. Rezervă pentru cambulă.
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.