Cambulă Gingered

Cambulă Gingered
Cambulă Gingered ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 160 de calorii, 22g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, rădăcină de ghimbir grosier, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Flounder Aromat, Flounder Caribe, și Flounder Meuni Cormorbre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați gingerroot pe mai multe straturi de pânză de brânză umedă. Adunați marginile de pânză de brânză împreună și strângeți punga de pânză de brânză peste un castron mic. Puneți deoparte 3 linguri de suc de ghimbir; rezervați sucul de ghimbir rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
BolBol
2
Combinați 2 linguri suc de ghimbir, sos de soia, sherry, suc de lămâie și zahăr într-un vas puțin adânc; adăugați pește, întorcându-vă la strat. Acoperiți și marinați în frigider 20 de minute, transformând peștele ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
ZahărZahăr
PeștePește
3
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
4
Puneți peștele pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit și fierbeți 3 minute sau până se rumenesc ușor (nu întoarceți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Ungeți uleiul peste pește și fierbeți încă un minut sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Așezați peștele pe farfurii individuale de servire și stropiți sucul de ghimbir rămas peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista