Cambulă friptă cu glazură de parmezan "caesar"

Cambulă friptă cu glazură de parmezan
Flounder fript cu parmezan glazura "caesar" este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 418 calorii, 47G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 42 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper kosher, sos Worcestershire, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Flounder Fript (Atât De Ușor!), Cambulă Friptă Franceză, și Flounder fript cu lămâie-usturoi cu spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft la 4 inci de elementul de căldură și încălziți broilerul la înălțime. Condimentați ușor ambele părți ale fileurilor cu sare și piper. Setați un file în fața dvs., cu pielea în sus și începând de la capătul îngust, înfășurați fileul. Repetați cu fileurile rămase. Pulverizați o tigaie pentru pui de carne cu spray de gătit antiaderent. Aranjați rulourile de plată, cu cusătura în jos, în tigaie. Se fierbe până când blaturile se rumenesc ușor, 7 până la 8 min. Între timp, bateți maioneza, parmezanul, coaja și sucul de lămâie, Worcestershire și usturoiul într-un castron mic. Condimentează cu piper după gust. Când vârfurile fileurilor sunt ușor rumenite, scoateți peștele din broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
CambulăCambulă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Întindeți cantități egale de amestec de maioneză peste partea superioară a fiecărui file. Reveniți la broiler până când toppingul este maro auriu și clocotește, 1-1/2 până la 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
3
Transferați fileurile în patru farfurii și presărați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
4
Serviți imediat.
1
Dimensiune
2
pe baza a șase porții, calorii
1
260, grăsime
2
15, Calorii Grase
1
130, Grăsimi Saturate
2
7, proteine
3
29, Grăsimi Mononesaturate
4
5, carbohidrați
5
930, colesterol
6
85, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
1, Grăsimi Polinesaturate
2
3, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista