Cambulă friptă cu glazură de parmezan "caesar"

Flounder fript cu parmezan glazura "caesar" este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 418 calorii, 47G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 42 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper kosher, sos Worcestershire, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Flounder Fript (Atât De Ușor!), Cambulă Friptă Franceză, și Flounder fript cu lămâie-usturoi cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft la 4 inci de elementul de căldură și încălziți broilerul la înălțime. Condimentați ușor ambele părți ale fileurilor cu sare și piper. Setați un file în fața dvs., cu pielea în sus și începând de la capătul îngust, înfășurați fileul. Repetați cu fileurile rămase. Pulverizați o tigaie pentru pui de carne cu spray de gătit antiaderent. Aranjați rulourile de plată, cu cusătura în jos, în tigaie. Se fierbe până când blaturile se rumenesc ușor, 7 până la 8 min. Între timp, bateți maioneza, parmezanul, coaja și sucul de lămâie, Worcestershire și usturoiul într-un castron mic. Condimentează cu piper după gust. Când vârfurile fileurilor sunt ușor rumenite, scoateți peștele din broiler.
Întindeți cantități egale de amestec de maioneză peste partea superioară a fiecărui file. Reveniți la broiler până când toppingul este maro auriu și clocotește, 1-1/2 până la 2 min.
Transferați fileurile în patru farfurii și presărați pătrunjelul.
pe baza a șase porții, calorii
29, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.