Cambulă braconată în bulion de nucă de cocos, ghimbir și busuioc

Cambulă braconată în bulion de nucă de cocos, ghimbir și busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fluturașul în bulion de nucă de cocos, ghimbir și busuioc. O porție conține 261 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ghimbir, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Flounder în bulion de ghimbir-Susan cu Edamame și Bok Choy, Pește pocat cu ghimbir și bulion de susan, și Pui Poșat Cu Bok Choy În Bulion De Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bacsis: încercați să legați fileurile cu blaturi de scallion verde închis în loc să folosiți scobitori. Scufundați blaturile verzi în apă clocotită timp de 15 secunde, astfel încât acestea să fie flexibile și legați-le într-un nod liber în jurul fileurilor de pește rulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2
Întindeți fileurile pe o suprafață de lucru, cu pielea în jos. Condimentează ușor cu sare și piper alb. Împărțiți 1 Tbs. ghimbir ras printre fileuri și răspândit cât mai uniform posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Presărați aproximativ 1 Tbs. din busuiocul tocat peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Rulați fiecare file, începând de la capătul mai gros. Asigurați fiecare rolă cu o scobitoare (sau blaturi verzi de scallion (vezi vârful de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Presărați rulourile ușor cu puțină sare și piper alb. Pune deoparte. Într-un cuptor olandez mic (4 litri) cu un capac etanș (sau alt vas greu suficient de mare pentru a ține peștele strâns), încălziți uleiul la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Adăugați șalota, bețișoarele de ghimbir și usturoiul. Saut timp de 1 min., amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
7
Adăugați țelina și saut timp de 30 de secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
8
Adăugați chile și continuați să sotati, amestecând, până când țelina începe să se înmoaie, aproximativ 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
9
Adăugați bulionul de pui și încălziți timp de 2 minute. Opriți focul și aranjați peștele rulat într-un singur strat peste amestecul de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Turnați laptele de cocos peste pește și dați focul la mare. De îndată ce laptele de cocos ajunge la foc mic, reduceți focul la mediu scăzut și acoperiți. Se fierbe la foc mic până când peștele este opac și gătit, 8 până la 10 min. Dacă nu sunteți sigur, desfaceți o secțiune pentru a vedea dacă este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
11
Scoateți oala de pe foc. Transferați cu grijă peștele cu o lingură cu fante sau o spatulă de pește pe un platou mic și cald. Puneți oala la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Adăugați busuiocul rămas, împreună cu scallions, sos de pește, suc de lămâie, mirin și coajă de tei. Aduceți bulionul doar la foc mic. Gustați bulionul și adăugați mai multă sare sau mirin, dacă este necesar. Pentru fiecare porție, așezați o movilă mică de orez fierbinte de iasomie într-un castron puțin adânc, acoperiți cu o rolă de pește și scoateți scobitoarea. Puneți bulionul fierbinte peste fiecare rulou de pește și serviți imediat. Sugestii De Servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
PolonicPolonic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Serviți cu
14
Orez De Iasomie Aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
1
Dimensiune
2
pe baza a șase porții, calorii
1
320, grăsime
2
10, Calorii Grase
1
90, Grăsimi Saturate
2
6, proteine
3
34, Grăsimi Mononesaturate
4
5, carbohidrați
5
910, colesterol
6
85, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
21, Grăsimi Polinesaturate
2
2, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista