Calzone De Porc Fumoase
Calzonele de porc fumoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.66 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 758 calorii, 32g de proteine, și 44G de grăsime. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, sare și piper kosher, mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Porc Afumată, Cotlet De Porc Afumat, și Tacos De Porc Mărunțit Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o foaie de copt în cuptor și preîncălziți la 450 de grade F. Pe o suprafață ușor făinată, împărțiți aluatul în sferturi; acoperiți cu un prosop.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți, rupând carnea cu o lingură de lemn, până nu mai este roz, 3 până la 4 minute.
Adăugați 2 lingurițe de ardei și gătiți, amestecând, 30 de secunde. Se amestecă ardeiul gras și se gătește până se înmoaie ușor, încă aproximativ 2 minute.
Se transferă într-un castron și se amestecă o dată sau de două ori pentru a se răci ușor.
Pat și întindeți fiecare porție de aluat într-o rundă brută de 8 inci. Puneți amestecul de porc și mozzarella pe o parte a rundelor, lăsând o margine de 1/2 inci, apoi pliați aluatul peste umplutură. Prindeți și sertizați marginile pentru a sigila.
Se amestecă 1/2 lingură ulei de măsline cu restul de 1/2 linguriță boia de ardei; periați peste calzone.
Tăiați un orificiu de 1 inch în fiecare.
Scoateți foaia de copt din cuptor și adăugați calzonele.
Coaceți până se rumenesc, 12 până la 15 minute. Între timp, aruncați verdeața cu oțetul și restul de 3 linguri de ulei de măsline într-un bol și condimentați cu sare și piper.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Monte Bernardi sa ' eta Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
![Monte Bernardi sa ' Elta Chianti Classico Riserva]()
Monte Bernardi sa ' Elta Chianti Classico Riserva
Roșu roșu în aparență. Aromele sunt tipice soiului: note elegante, fructate, mure, cireșe, violete și mineraleuscat, cald, destul de moale pe palat. Gustos, proaspăt și ușor tanic, cu un finisaj intens și lung.