Calmarul ars al River Cottage
Calmarul ars al River Cottage ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 33 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, ulei de măsline, până la 5 calmar mic-mediu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Râul Cottage Gravad Max (macrou Gravlax), Păstrăvul la grătar al River Cottage cu fenicul, și River Cottage prăjită întreaga cambulă cu roșii Cherry.
Instrucțiuni
Curățați calmarul. Puneți deoparte tentaculele tăiate. Acum tăiați pungile de calmar," fluture " și marcați-le într-un model de trapă încrucișată, asigurându-vă că nu tăiați chiar prin carne.
Tăiați fiecare corp de calmar fluturat în 2 sau 3 bucăți mai mici.
Combinați bucățile de calmar, împreună cu tentaculele, într-un castron cu usturoiul, uleiul de măsline, boia de ardei sau sumac și sare și piper, aruncându-le împreună cu mâinile și asigurându-vă că o mulțime de arome sunt prinse în tăieturile de diamant.
Încălziți un grătar, o plită din fontă sau o tigaie cu fund greu până când este foarte fierbinte. (Dacă vă temeți că barele de pe grătar sunt prea largi pentru tentacule, puneți un ecran de plasă deasupra grătarului.)
Așezați bucățile de calmar pe el, cu diamantul în sus și tentaculele în timp ce cad.
Lăsați-le să gătească doar 1 minut, apoi întoarceți-le peste tot. Gatiti inca un minut. Bucățile de calmar cu unt vor dori să se îndoaie, așa că întoarceți-le încă o dată pentru a le încuraja să facă acest lucru și lăsați bucățile ondulate să obțină un ultim minut de gătit. Timp total de gătit: 4 minute max.
Se servește imediat, cu încă câteva ciupituri de boia sau sumac aruncate peste calmar. Pe lateral: câteva frunze de salată îmbrăcate, piperate, cum ar fi rucola, muștar și kale pentru copii. Și, dacă doriți să faceți un fel principal din el, cartofi prăjiți.