Calmar din Portul Santa Lucia (Calamari alla Luciana)
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da calmar din Portul Santa Lucia (Calamari alla Luciana) un try. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 422 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 5,08 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, vinul, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Calamari în stil Luciana, Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno, și Lucia-Lucia Orez Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală de 2 galoane puneți calamari, oțet și o plută de vin și umpleți cu apă. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe 50 până la 60 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge și se lasă să se răcească.
3
Într-o cratiță de 6 litri, încălziți uleiul până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați usturoiul și fulgii de chili și gătiți 4 până la 5 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați sosul de roșii, vinul și Calamarul și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți timp de 25 până la 30 de minute. Reglați condimentul, amestecați pătrunjelul și rămânând uleiul și serviți sau lăsați să se răcească și serviți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Calmar
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Cesti Catei De Usturoi
9
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.