California Lapte Pumn

California Lapte Pumn
California lapte pumn este un fără gluten și vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, gheață, pliculețe de ceai și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 120 de ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de Avocado californiană răcită cu lapte de cocos, Pumn De Lapte, și Pumn De Lapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pisco, ROM, coaja de lămâie, sucul de lămâie și condimentele într-un recipient de 2 litri. Acoperiți și lăsați să se infuzeze la temperatura camerei timp de 2 zile.Puneți o strecurătoare mare cu ochiuri fine peste un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CondimenteCondimente
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Se toarnă amestecul pisco infuzat prin strecurătoare și se aruncă conținutul strecurătorului; puneți pisco infuzat deoparte.Aduceți zahărul brun și apa la foc mic într-o cratiță mică la foc mare, amestecând până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
3
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați pungile de ceai și lăsați să se absoarbă timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți pungile de ceai, apăsând pe ele cu spatele unei linguri pentru a extrage tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
5
Adăugați siropul de ceai verde în pisco infuzat și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai VerdeCeai Verde
SiropSirop
6
Puneți laptele într-o cratiță mică la foc mediu până când este aproape fierbinte și ajunge la 140 km F pe un termometru cu citire instantanee (nu lăsați amestecul să se aburească), aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați laptele în amestecul pisco-ceai și amestecați pentru a combina (se va coagula). Acoperiți și dați la frigider timp de 3 zile.Tapetați o strecurătoare cu plasă fină cu pânză de brânză și așezați-o peste un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
BolBol
8
Turnați pumnul de lapte prin strecurătoare și aruncați conținutul strecurătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
9
Transferați pumnul într-un recipient de 2 litri și dați-l la frigider. Înainte de servire, amestecați pentru a recombina ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
10
Se servește răcit peste gheață acoperit cu nucșoară proaspăt rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
GheațăGheață
DificultateExpert
Gata În120 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista