California lapte pumn este un fără gluten și vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, gheață, pliculețe de ceai și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 120 de ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de Avocado californiană răcită cu lapte de cocos, Pumn De Lapte, și Pumn De Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați pisco, ROM, coaja de lămâie, sucul de lămâie și condimentele într-un recipient de 2 litri. Acoperiți și lăsați să se infuzeze la temperatura camerei timp de 2 zile.Puneți o strecurătoare mare cu ochiuri fine peste un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Condimente
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
2
Se toarnă amestecul pisco infuzat prin strecurătoare și se aruncă conținutul strecurătorului; puneți pisco infuzat deoparte.Aduceți zahărul brun și apa la foc mic într-o cratiță mică la foc mare, amestecând până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
3
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați pungile de ceai și lăsați să se absoarbă timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți pungile de ceai, apăsând pe ele cu spatele unei linguri pentru a extrage tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De Ceai
Cafea Fierbinte Tare Caldă
5
Adăugați siropul de ceai verde în pisco infuzat și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Verde
Sirop
6
Puneți laptele într-o cratiță mică la foc mediu până când este aproape fierbinte și ajunge la 140 km F pe un termometru cu citire instantanee (nu lăsați amestecul să se aburească), aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați laptele în amestecul pisco-ceai și amestecați pentru a combina (se va coagula). Acoperiți și dați la frigider timp de 3 zile.Tapetați o strecurătoare cu plasă fină cu pânză de brânză și așezați-o peste un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Apa Suplimentara
Bol
8
Turnați pumnul de lapte prin strecurătoare și aruncați conținutul strecurătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Punch
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
9
Transferați pumnul într-un recipient de 2 litri și dați-l la frigider. Înainte de servire, amestecați pentru a recombina ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Punch
10
Se servește răcit peste gheață acoperit cu nucșoară proaspăt rasă.