Calico Omletă

Nevoie de un mic dejun fără gluten, lacto ovo vegetarian, primar și דל פחמימות,? Calico omletă ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, buruieni de mărar, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Calico Omletă, Ouă amestecate | cum se fac ouă amestecate / ouă s, și Cele Mai Bune Ouă Amestecate.
Instrucțiuni
Într-un 12-in. tigaie antiaderentă, călește ardeiul verde și ceapa în unt până se înmoaie.
Scoateți și puneți deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle cu lapte, mărar, sare și piper.
Se toarnă în tigaie; gatiti si amestecati usor la foc mediu pana cand ouale sunt aproape setate.
Adăugați amestecul de ardei și roșii; gatiti si amestecati pana se incalzesc si ouale sunt complet setate.
Vin recomandat: Vin Spumant
Vinul spumant este o alegere excelentă pentru ouăle amestecate. Chiar dacă nu faceți mimoză, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. Unu, dacă mănânci ouă devreme în timpul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.