Calamari prăjiți cu maioneză Peperoncini

Calamari prăjiți cu maioneză Peperoncini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 690 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de maioneză, calmar, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Calamari prăjiți cu maioneză Peperoncini, Calamari prăjiți cu maioneză picantă, și Calamari prăjiți cu maioneză picantă de hamsie.
Instrucțiuni
Înjumătățiți peperoncini și aruncați tulpinile și semințele. Clătiți și uscați, apoi tocați suficient pentru a măsura 1/4 cană. Se amestecă în maioneză într-un castron mic.
Clătiți calmarul sub apă curentă rece și uscați ușor între prosoape de hârtie, lăsând puțină umiditate, astfel încât făina de orez să se lipească. Lăsați tentaculele întregi și tăiați corpurile (inclusiv clapele, dacă sunt atașate) transversal în inele de 1/3 inch lățime, apoi rezervați separat pe prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul de 2 inci într - o oală grea de 4 până la 5 litri (adâncime de 4 inci; de preferință fontă) la foc mare până când se înregistrează 390 F pe termometru.
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
În timp ce uleiul se încălzește, amestecați făina, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru într-un castron puțin adânc. Pregătiți o sită cu ochiuri medii într-un alt castron puțin adânc.
Dragați o mână mică de inele de calmar în amestec de făină, aruncând pentru a acoperi bine.
Se transferă în sită și se agită peste alt bol pentru a îndepărta excesul de făină. Întoarceți excesul de făină în primul bol.
Se prăjesc inelele făinoase în ulei, amestecând pentru a se separa, până devin aurii, aproximativ 1 minut, apoi se transferă cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie uscate pentru a se scurge, aranjând în 1 strat.
Înveliți și prăjiți inelele rămase în aproximativ încă 3 loturi în același mod, readucând uleiul la 390 km f între loturi.
Transferați inelele prăjite și scurse într-o tigaie superficială în 1 strat și păstrați-le calde, neacoperite, în mijlocul cuptorului.
Înveliți și prăjiți tentaculele în 2 sau 3 loturi până devin aurii, aproximativ 1 1/2 minute pe lot, readucând uleiul la 390 km F între loturi și transferându-l ca prăjit pe prosoape de hârtie, apoi în tava de copt.
Se servește cu maioneză peperoncini pentru scufundare.
* Disponibil în secțiunea Latino a multor supermarketuri, magazine de alimente naturale, Kalustyan ' s (800-352-3451) și
Catalogul brutarului (800-827-6836).