Calamari prăjiți cu busuioc și lămâie cu Arrabbiata

Calamari prăjiți cu busuioc și lămâie cu Arrabbiata
Calamari prăjiți cu busuioc și lămâie cu Arrabbiata ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 797 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,57 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți calamari, lapte, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare sunt Calamari cu sos de lămâie-busuioc, Salată de Calamari prăjiți cu Caperberries și aioli de lămâie, și Rigatoni cu creveți, Calamari și busuioc.

Instrucțiuni

1
Adăugați inele de calamari într-un bol mare de amestecare și acoperiți cu lapte (folosiți mai mult sau mai puțin pentru a acoperi complet calamarii. Cojiți căței de usturoi și bateți ușor cu partea unui cuțit pentru a deschide cățelul și a elibera o parte din sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Se adaugă în castron, se condimentează cu sare și piper, apoi se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Încălziți aproximativ 3 inci de ulei vegetal la 350 de grade F. Într-o friteuză sau o oală cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scoateți vasul calamari din frigider amestecați busuiocul. Configurați 2 boluri mari de amestecare: 1 cu o strecurătoare așezată în ea și cealaltă cu făină condimentată. Aruncați calamarii în colander și scurgeți laptele. Agitați strecurătorul pentru a îndepărta excesul de lichid, apoi așezați Calamarul strecurat și busuiocul în făină. Aruncați pentru a acoperi, apoi puneți-l înapoi în strecurătoare pentru a îndepărta excesul de făină. Se prăjesc (atât calamari, cât și frunze de busuioc) în loturi până se rumenesc crocant și auriu, aproximativ 2 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera frunzele de calamari și busuioc într-o tavă căptușită cu prosoape de hârtie pentru a se scurge, în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1
Setați o tigaie mare la foc mediu și adăugați 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoiul tocat, ceapa și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se sotează până se parfumează apoi se adaugă roșiile și vinul. Rupeți roșiile cu spatele lingurii de lemn și fierbeți neacoperite timp de 20 de minute până când o parte din suc s-a redus. Când ați terminat, dați-i un condiment final cu sare și piper, apoi curățați-l într-un blender (sau folosiți un blender de imersie) până la neted. Condimentează cu sare și piper și zahăr și servește cu calamari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista