Calamari prăjiți cu busuioc și lămâie cu Arrabbiata
Calamari prăjiți cu busuioc și lămâie cu Arrabbiata ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 797 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,57 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți calamari, lapte, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare sunt Calamari cu sos de lămâie-busuioc, Salată de Calamari prăjiți cu Caperberries și aioli de lămâie, și Rigatoni cu creveți, Calamari și busuioc.
Instrucțiuni
1
Adăugați inele de calamari într-un bol mare de amestecare și acoperiți cu lapte (folosiți mai mult sau mai puțin pentru a acoperi complet calamarii. Cojiți căței de usturoi și bateți ușor cu partea unui cuțit pentru a deschide cățelul și a elibera o parte din sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Calmar
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Se adaugă în castron, se condimentează cu sare și piper, apoi se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți aproximativ 3 inci de ulei vegetal la 350 de grade F. Într-o friteuză sau o oală cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scoateți vasul calamari din frigider amestecați busuiocul. Configurați 2 boluri mari de amestecare: 1 cu o strecurătoare așezată în ea și cealaltă cu făină condimentată. Aruncați calamarii în colander și scurgeți laptele. Agitați strecurătorul pentru a îndepărta excesul de lichid, apoi așezați Calamarul strecurat și busuiocul în făină. Aruncați pentru a acoperi, apoi puneți-l înapoi în strecurătoare pentru a îndepărta excesul de făină. Se prăjesc (atât calamari, cât și frunze de busuioc) în loturi până se rumenesc crocant și auriu, aproximativ 2 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera frunzele de calamari și busuioc într-o tavă căptușită cu prosoape de hârtie pentru a se scurge, în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Calmar
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Zahăr Roșu Grosier
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1
Setați o tigaie mare la foc mediu și adăugați 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul tocat, ceapa și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se sotează până se parfumează apoi se adaugă roșiile și vinul. Rupeți roșiile cu spatele lingurii de lemn și fierbeți neacoperite timp de 20 de minute până când o parte din suc s-a redus. Când ați terminat, dați-i un condiment final cu sare și piper, apoi curățați-l într-un blender (sau folosiți un blender de imersie) până la neted. Condimentează cu sare și piper și zahăr și servește cu calamari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Calmar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ