Calamari Marinara necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $ 4.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 274 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână măsline, conserve de roșii, tuburi și tentacule de calamari și alte câteva ingrediente, le puteți face. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Calamari prăjiți cu Marinaran picant peste Linguine, Calamari în Ajunul Crăciunului | Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, și Calamari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați tuburile de calamari în inele groase de 1/4 inch. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squid Tuburi
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se adauga usturoiul si ceapa; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie si se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați inele și tentacule calamari, bulion și următoarele 5 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Adăugați spanac, măsline și nuci de pin; fierbeți 8 minute sau până când spanacul se ofilește.