Calamari la grătar pe un pat de fasole albă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,45 USD pe porție. O porție conține 847 calorii, 40g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă de la Williams Sonoma are 1 fani. Dacă aveți la îndemână chili, ulei de măsline, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Orzo mediteranean cu fasole albă și Calamari, Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre, și Salată de fenicul la grătar cu Orzo și fasole albă.
Instrucțiuni
1
Pentru a face fasolea, într-o cratiță, combinați fasolea și apa rece pentru a acoperi cu 2 inci. Înmuiați fasolea peste noapte, apoi scurgeți și adăugați apă rece proaspătă pentru a acoperi cu 2 inci. Alternativ, aduceți fasolea la fierbere la foc mediu-mare și gătiți timp de 2 minute, apoi scoateți-o de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți și adăugați apă proaspătă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați frunza de dafin, chili, ceapa și crenguța de cimbru la fasole, puneți la foc mediu-mare și aduceți la fierbere mică. Reduceți focul dintr-o dată la foc mic și gătiți până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră. Se condimentează cu sare de mare și piper alb. Puneți fasolea în bulionul lor deoparte.Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar sau preîncălziți un broiler. Înmuiați 8 frigarui lungi de lemn în apă timp de 30 de minute, apoi drain.To faceți vinaigreta, într-un castron mic, bateți împreună uleiul de măsline și oțetul, apoi amestecați sare și piper alb. Set aside.To faceți salsa verde, într-un castron, folosind o lingură de lemn, amestecați uleiul de măsline și pâinea pentru a forma o pastă. Se amestecă pătrunjelul, caperele, hamsiile, usturoiul și oțetul. Condimentează cu sare și piper negru. Pune deoparte.Infilați corpurile de calmar și tentaculele pe frigarui. Se acoperă cu ulei de măsline și se condimentează ambele părți cu sare și piper alb.Ungeți grătarul cu un prosop de hârtie înmuiat cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Can) Canned Salsa Verde
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Calmar
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați frigăruile pe grătar sau fierbeți la 2 până la 3 inci de sursa de căldură, rotind o dată, până când calmarul este ușor colorat, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
5
Transferați pe o farfurie.
6
Scurgeți fasolea de aproape tot bulionul lor și aruncați frunza de dafin, chili, ceapă și crenguță de cimbru. Reîncălziți la foc mic, dacă este necesar.Aruncați fasolea cu jumătate din vinetă. Aruncați rucola cu vinaigreta rămasă. Pentru a servi, îngrămădiți o pătrime din rucola pe fiecare farfurie și acoperiți cu o pătrime din fasole și 2 frigarui de calamari. Puneți puțin din salsa verde peste fiecare frigăruie și treceți sosul rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoi
Calmar
Piept De Pui La Rotisor
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Servește 4.Adaptat din seria Williams-Sonoma Collection, Seafood, de Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).