Calamari la grătar pe un pat de fasole albă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,45 USD pe porție. O porție conține 847 calorii, 40g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă de la Williams Sonoma are 1 fani. Dacă aveți la îndemână chili, ulei de măsline, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Orzo mediteranean cu fasole albă și Calamari, Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre, și Salată de fenicul la grătar cu Orzo și fasole albă.
Instrucțiuni
1
Pentru a face fasolea, într-o cratiță, combinați fasolea și apa rece pentru a acoperi cu 2 inci. Înmuiați fasolea peste noapte, apoi scurgeți și adăugați apă rece proaspătă pentru a acoperi cu 2 inci. Alternativ, aduceți fasolea la fierbere la foc mediu-mare și gătiți timp de 2 minute, apoi scoateți-o de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți și adăugați apă proaspătă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați frunza de dafin, chili, ceapa și crenguța de cimbru la fasole, puneți la foc mediu-mare și aduceți la fierbere mică. Reduceți focul dintr-o dată la foc mic și gătiți până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră. Se condimentează cu sare de mare și piper alb. Puneți fasolea în bulionul lor deoparte.Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar sau preîncălziți un broiler. Înmuiați 8 frigarui lungi de lemn în apă timp de 30 de minute, apoi drain.To faceți vinaigreta, într-un castron mic, bateți împreună uleiul de măsline și oțetul, apoi amestecați sare și piper alb. Set aside.To faceți salsa verde, într-un castron, folosind o lingură de lemn, amestecați uleiul de măsline și pâinea pentru a forma o pastă. Se amestecă pătrunjelul, caperele, hamsiile, usturoiul și oțetul. Condimentează cu sare și piper negru. Pune deoparte.Infilați corpurile de calmar și tentaculele pe frigarui. Se acoperă cu ulei de măsline și se condimentează ambele părți cu sare și piper alb.Ungeți grătarul cu un prosop de hârtie înmuiat cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Can) Canned Salsa Verde
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Calmar
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați frigăruile pe grătar sau fierbeți la 2 până la 3 inci de sursa de căldură, rotind o dată, până când calmarul este ușor colorat, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Transferați pe o farfurie.
6
Scurgeți fasolea de aproape tot bulionul lor și aruncați frunza de dafin, chili, ceapă și crenguță de cimbru. Reîncălziți la foc mic, dacă este necesar.Aruncați fasolea cu jumătate din vinetă. Aruncați rucola cu vinaigreta rămasă. Pentru a servi, îngrămădiți o pătrime din rucola pe fiecare farfurie și acoperiți cu o pătrime din fasole și 2 frigarui de calamari. Puneți puțin din salsa verde peste fiecare frigăruie și treceți sosul rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Calmar
Piept De Pui La Rotisor
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Servește 4.Adaptat din seria Williams-Sonoma Collection, Seafood, de Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).