Calamari la grătar pe un pat de fasole albă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,45 USD pe porție. O porție conține 847 calorii, 40g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă de la Williams Sonoma are 1 fani. Dacă aveți la îndemână chili, ulei de măsline, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Orzo mediteranean cu fasole albă și Calamari, Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre, și Salată de fenicul la grătar cu Orzo și fasole albă.
Instrucțiuni
1
Pentru a face fasolea, într-o cratiță, combinați fasolea și apa rece pentru a acoperi cu 2 inci. Înmuiați fasolea peste noapte, apoi scurgeți și adăugați apă rece proaspătă pentru a acoperi cu 2 inci. Alternativ, aduceți fasolea la fierbere la foc mediu-mare și gătiți timp de 2 minute, apoi scoateți-o de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scurgeți și adăugați apă proaspătă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Adăugați frunza de dafin, chili, ceapa și crenguța de cimbru la fasole, puneți la foc mediu-mare și aduceți la fierbere mică. Reduceți focul dintr-o dată la foc mic și gătiți până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră. Se condimentează cu sare de mare și piper alb. Puneți fasolea în bulionul lor deoparte.Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar sau preîncălziți un broiler. Înmuiați 8 frigarui lungi de lemn în apă timp de 30 de minute, apoi drain.To faceți vinaigreta, într-un castron mic, bateți împreună uleiul de măsline și oțetul, apoi amestecați sare și piper alb. Set aside.To faceți salsa verde, într-un castron, folosind o lingură de lemn, amestecați uleiul de măsline și pâinea pentru a forma o pastă. Se amestecă pătrunjelul, caperele, hamsiile, usturoiul și oțetul. Condimentează cu sare și piper negru. Pune deoparte.Infilați corpurile de calmar și tentaculele pe frigarui. Se acoperă cu ulei de măsline și se condimentează ambele părți cu sare și piper alb.Ungeți grătarul cu un prosop de hârtie înmuiat cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Can) Canned Salsa Verde
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Supă De Pui Pudră Goya®
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați frigăruile pe grătar sau fierbeți la 2 până la 3 inci de sursa de căldură, rotind o dată, până când calmarul este ușor colorat, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Transferați pe o farfurie.
6
Scurgeți fasolea de aproape tot bulionul lor și aruncați frunza de dafin, chili, ceapă și crenguță de cimbru. Reîncălziți la foc mic, dacă este necesar.Aruncați fasolea cu jumătate din vinetă. Aruncați rucola cu vinaigreta rămasă. Pentru a servi, îngrămădiți o pătrime din rucola pe fiecare farfurie și acoperiți cu o pătrime din fasole și 2 frigarui de calamari. Puneți puțin din salsa verde peste fiecare frigăruie și treceți sosul rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Grăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Piept De Pui La Rotisor
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Servește 4.Adaptat din seria Williams-Sonoma Collection, Seafood, de Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).