Cakespy: Velveeta Fudge
O porție conține 185 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 36 și costă 40 de cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 230 de fani. Dacă aveți la îndemână brânză de proces pasteurizată, nuci pecan, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cakespy: Avatarts, Cakespy: Pat Benatart, și Cakespy: sus în Eclair pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o tigaie pătrată de 9 x 9 inci; setat în lateral.
Într-o cratiță mare la foc mediu unt și cuburi de brânză împreună, amestecând frecvent până se omogenizează; se ia de pe foc.
Cerneti impreuna zaharul cofetarilor si cacao; se adaugă în brânză, amestecând bine.
Se amestecă laptele uscat fără grăsimi (dacă ați ales să îl utilizați), vanilia și nucile, amestecând până se distribuie bine. Amestecul va fi foarte rigid.
Folosind mâinile, scoateți bomboanele din tigaie și apăsați ferm și uniform în tigaie; se răcește până se întărește și se taie în pătrate.