Cakespy: Tort De Vacanță Cu 12 Straturi

Cakespy: Tort De Vacanță Cu 12 Straturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cakespy: tort de vacanță cu 12 straturi. Această rețetă face 12 porții cu 851 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 119 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort de vacanță cu 3 straturi, Cakespy: tort de dovleac într-un borcan, și Cakespy: Gogoasa Cu Susul În Jos Tort.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pregătiți 6 cercuri de pergament dimensionate pentru a se potrivi cu tigăile de cerc de 8 inci (am folosit fiecare dintre cele 6 cercuri de două ori).
3
Crema împreună zahăr și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Adăugați ouăle pe rând și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
5
Cernem împreună făina, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
6
Se amestecă în amestecul de ouă câte o cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
7
Cu mixerul în funcțiune, turnați încet laptele evaporat, apoi vanilia și laptele, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Puneți o cantitate mică de aluat de tort în tigăile căptușite cu pergament, folosind partea din spate a lingurii pentru a se răspândi uniform. Veți răspândi suficient, astfel încât să acopere tigaia și să nu fie transparentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Coaceți până la trei straturi simultan pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 8 minute sau până când începeți să se întunece pe margini. Am avut doar două tigăi, așa că aș face un lot și aș repeta procesul până când toate straturile s-au copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Lăsați straturile să se răcească la temperatura camerei.
11
Între timp, fă-ți crema de unt. Într-un castron mare, amestecați untul până devine cremos și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Adăugați 3-4 căni de zahăr și smântână de cofetari până devin pufoase. Amestecați extractul și 1/4 cană de lapte în amestec. Amestecați treptat laptele rămas și zahărul cofetarilor în amestec până când acesta a atins consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
13
Asamblați-vă tortul.
14
Așezați primul strat de tort pe o farfurie și întindeți deasupra un strat subțire de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
15
Așezați al doilea strat deasupra și repetați. Repetați cu straturile rămase.
16
Odată ce stratul superior este aderat, dacă este necesar, introduceți bețișoare de lemn sau frigarui în tort, astfel încât să rămână drept. Dacă doriți, folosind un cuțit mare, tăiați părțile laterale ale tortului, astfel încât cercul dvs. să fie rotund și perfect.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
17
Înveliți tortul cu un" strat de firimituri " de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
18
Lăsați-l să se stabilească câteva minute (puteți ciuguli bucățile pe care le-ați tăiat pentru a vă menține ocupat).
19
Înghețați tortul cu generozitate cu glazura rămasă și decorați cu stropi, glazură prin conducte sau oricum doriți. Am constatat că punerea tortului meu terminat în frigider timp de aproximativ 20 de minute l-a ajutat să se stabilească până la punctul în care nu a alunecat atunci când a fost tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Decor MaroGlazura De Decor Maro
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista