Cakespy: Tort De Vacanță Cu 12 Straturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cakespy: tort de vacanță cu 12 straturi. Această rețetă face 12 porții cu 851 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 119 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort de vacanță cu 3 straturi, Cakespy: tort de dovleac într-un borcan, și Cakespy: Gogoasa Cu Susul În Jos Tort.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți 6 cercuri de pergament dimensionate pentru a se potrivi cu tigăile de cerc de 8 inci (am folosit fiecare dintre cele 6 cercuri de două ori).
Crema împreună zahăr și unt.
Adăugați ouăle pe rând și bateți până se omogenizează.
Cernem împreună făina, sarea și praful de copt.
Se amestecă în amestecul de ouă câte o cană.
Cu mixerul în funcțiune, turnați încet laptele evaporat, apoi vanilia și laptele, amestecând doar până se încorporează.
Puneți o cantitate mică de aluat de tort în tigăile căptușite cu pergament, folosind partea din spate a lingurii pentru a se răspândi uniform. Veți răspândi suficient, astfel încât să acopere tigaia și să nu fie transparentă.
Coaceți până la trei straturi simultan pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 8 minute sau până când începeți să se întunece pe margini. Am avut doar două tigăi, așa că aș face un lot și aș repeta procesul până când toate straturile s-au copt.
Lăsați straturile să se răcească la temperatura camerei.
Între timp, fă-ți crema de unt. Într-un castron mare, amestecați untul până devine cremos și pufos.
Adăugați 3-4 căni de zahăr și smântână de cofetari până devin pufoase. Amestecați extractul și 1/4 cană de lapte în amestec. Amestecați treptat laptele rămas și zahărul cofetarilor în amestec până când acesta a atins consistența dorită.
Așezați primul strat de tort pe o farfurie și întindeți deasupra un strat subțire de glazură.
Așezați al doilea strat deasupra și repetați. Repetați cu straturile rămase.
Odată ce stratul superior este aderat, dacă este necesar, introduceți bețișoare de lemn sau frigarui în tort, astfel încât să rămână drept. Dacă doriți, folosind un cuțit mare, tăiați părțile laterale ale tortului, astfel încât cercul dvs. să fie rotund și perfect.
Înveliți tortul cu un" strat de firimituri " de glazură.
Lăsați-l să se stabilească câteva minute (puteți ciuguli bucățile pe care le-ați tăiat pentru a vă menține ocupat).
Înghețați tortul cu generozitate cu glazura rămasă și decorați cu stropi, glazură prin conducte sau oricum doriți. Am constatat că punerea tortului meu terminat în frigider timp de aproximativ 20 de minute l-a ajutat să se stabilească până la punctul în care nu a alunecat atunci când a fost tăiat.