Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cakespy: tort de vacanță cu 12 straturi. Această rețetă face 12 porții cu 851 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 119 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort de vacanță cu 3 straturi, Cakespy: tort de dovleac într-un borcan, și Cakespy: Gogoasa Cu Susul În Jos Tort.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pregătiți 6 cercuri de pergament dimensionate pentru a se potrivi cu tigăile de cerc de 8 inci (am folosit fiecare dintre cele 6 cercuri de două ori).
3
Crema împreună zahăr și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
4
Adăugați ouăle pe rând și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Cernem împreună făina, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Se amestecă în amestecul de ouă câte o cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Cu mixerul în funcțiune, turnați încet laptele evaporat, apoi vanilia și laptele, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Puneți o cantitate mică de aluat de tort în tigăile căptușite cu pergament, folosind partea din spate a lingurii pentru a se răspândi uniform. Veți răspândi suficient, astfel încât să acopere tigaia și să nu fie transparentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți până la trei straturi simultan pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 8 minute sau până când începeți să se întunece pe margini. Am avut doar două tigăi, așa că aș face un lot și aș repeta procesul până când toate straturile s-au copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați straturile să se răcească la temperatura camerei.
11
Între timp, fă-ți crema de unt. Într-un castron mare, amestecați untul până devine cremos și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați 3-4 căni de zahăr și smântână de cofetari până devin pufoase. Amestecați extractul și 1/4 cană de lapte în amestec. Amestecați treptat laptele rămas și zahărul cofetarilor în amestec până când acesta a atins consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Cafea Fierbinte Tare Caldă
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
13
Asamblați-vă tortul.
14
Așezați primul strat de tort pe o farfurie și întindeți deasupra un strat subțire de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Așezați al doilea strat deasupra și repetați. Repetați cu straturile rămase.
16
Odată ce stratul superior este aderat, dacă este necesar, introduceți bețișoare de lemn sau frigarui în tort, astfel încât să rămână drept. Dacă doriți, folosind un cuțit mare, tăiați părțile laterale ale tortului, astfel încât cercul dvs. să fie rotund și perfect.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe
17
Înveliți tortul cu un" strat de firimituri " de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
18
Lăsați-l să se stabilească câteva minute (puteți ciuguli bucățile pe care le-ați tăiat pentru a vă menține ocupat).
19
Înghețați tortul cu generozitate cu glazura rămasă și decorați cu stropi, glazură prin conducte sau oricum doriți. Am constatat că punerea tortului meu terminat în frigider timp de aproximativ 20 de minute l-a ajutat să se stabilească până la punctul în care nu a alunecat atunci când a fost tăiat.