Cakespy: Tort De Firimituri Behemoth

Cakespy: Tort De Firimituri Behemoth
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Cakespy: Behemoth Crumb Cake. O porție conține 743 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3575 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, smântână, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cakespy: Crumb Tort Se Agită, Cakespy: tort de dovleac într-un borcan, și Tort De Firimituri De Migdale De Zmeură Super Crumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți toppingul. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se răcește aproximativ 5 minute, dar nu lăsați untul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Transferați untul într-un bol de amestecare foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați făina, zahărul brun, sarea, extractul de vanilie și scorțișoara. Rețeta originală a sugerat amestecarea cu Furculițe de bucătărie pentru a aduce amestecul împreună, dar am mers mai bine și am folosit clești de salată din cauza volumului mare. Se amestecă împreună până când amestecul formează firimituri mici. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Preîncălziți cuptorul la 350 km F cu suportul în treimea inferioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Ungeți o tigaie de 9x13 inci. Pudrați ușor tigaia cu făină universală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare, apoi amestecați împreună. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Tăiați untul în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Așezați-le în vasul mare al unui mixer electric standup prevăzut cu palete sau un accesoriu pentru palete. Se înmoaie untul la viteză mică. Măriți viteza la mediu-mare și crem până când este netedă și deschisă la culoare, aproximativ 1 1/2 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Adăugați zahărul, 1 lingură la un moment dat, luând aproximativ 6 până la 8 minute pentru a-l amesteca bine. Răzuiește ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați oul și bateți, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Bateți aproximativ 1 minut mai mult. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Reduceți viteza mixerului la minim.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Adăugați ingredientele uscate alternativ cu smântâna, împărțind amestecul de făină în 3 părți și smântâna în 2 părți, începând și terminând cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
14
Se amestecă doar până se încorporează după fiecare adăugare. Răzuiți părțile laterale ale bolului după cum este necesar și amestecați timp de 10 secunde mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Întoarceți aluatul în tigaia pregătită, netezind suprafața cu spatele unei linguri sau a unei spatule de cauciuc. Abia va acoperi fundul într-un strat subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Luați o mână de amestec de firimituri și faceți un pumn pentru a apăsa amestecul într-o grămadă mare. Apoi separați-le în ciorchini mai mici, împrăștiindu-le pe vârful aluatului de tort. Repetați până când toate firimiturile au fost folosite. Încercați să vă asigurați că fiecare suprafață a părții tortului este acoperită, deoarece va bule în orice goluri pe care le lăsați deasupra. Tortul meu la un moment dat a început să curgă pe colț, așa că s-ar putea să doriți să lăsați o foaie subțire de copt sub tigaia pentru tort doar pentru a vă asigura că nu există scurgeri.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
17
Bateți ușor firimiturile în aluat cu palma mâinii; dar nu apăsați tare.
18
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35-40 de minute, sau până când tortul se rumeneste deasupra și începe să iasă din părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
19
Notă: este posibil să observați că tortul se simte destul de greu. Curios, l-am cântărit înainte de a-l introduce la cuptor. Cântărea aproape 11 kilograme. Desigur, aceasta include greutatea vasului de copt pyrex, dar totuși destul de mare, nu?
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista