Cakespy: Tort De Firimituri Behemoth
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Cakespy: Behemoth Crumb Cake. O porție conține 743 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3575 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, smântână, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cakespy: Crumb Tort Se Agită, Cakespy: tort de dovleac într-un borcan, și Tort De Firimituri De Migdale De Zmeură Super Crumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți toppingul. Topiți untul într-o cratiță medie la foc mic.
Se ia de pe foc și se răcește aproximativ 5 minute, dar nu lăsați untul să se răcească.
Transferați untul într-un bol de amestecare foarte mare.
Adăugați făina, zahărul brun, sarea, extractul de vanilie și scorțișoara. Rețeta originală a sugerat amestecarea cu Furculițe de bucătărie pentru a aduce amestecul împreună, dar am mers mai bine și am folosit clești de salată din cauza volumului mare. Se amestecă împreună până când amestecul formează firimituri mici. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 km F cu suportul în treimea inferioară a cuptorului.
Ungeți o tigaie de 9x13 inci. Pudrați ușor tigaia cu făină universală.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare, apoi amestecați împreună. Pune deoparte.
Tăiați untul în bucăți de 1 inch.
Așezați-le în vasul mare al unui mixer electric standup prevăzut cu palete sau un accesoriu pentru palete. Se înmoaie untul la viteză mică. Măriți viteza la mediu-mare și crem până când este netedă și deschisă la culoare, aproximativ 1 1/2 până la 2 minute.
Adăugați zahărul, 1 lingură la un moment dat, luând aproximativ 6 până la 8 minute pentru a-l amesteca bine. Răzuiește ocazional părțile laterale ale bolului.
Adăugați oul și bateți, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Bateți aproximativ 1 minut mai mult. Se amestecă vanilia.
Reduceți viteza mixerului la minim.
Adăugați ingredientele uscate alternativ cu smântâna, împărțind amestecul de făină în 3 părți și smântâna în 2 părți, începând și terminând cu făina.
Se amestecă doar până se încorporează după fiecare adăugare. Răzuiți părțile laterale ale bolului după cum este necesar și amestecați timp de 10 secunde mai mult.
Întoarceți aluatul în tigaia pregătită, netezind suprafața cu spatele unei linguri sau a unei spatule de cauciuc. Abia va acoperi fundul într-un strat subțire.
Luați o mână de amestec de firimituri și faceți un pumn pentru a apăsa amestecul într-o grămadă mare. Apoi separați-le în ciorchini mai mici, împrăștiindu-le pe vârful aluatului de tort. Repetați până când toate firimiturile au fost folosite. Încercați să vă asigurați că fiecare suprafață a părții tortului este acoperită, deoarece va bule în orice goluri pe care le lăsați deasupra. Tortul meu la un moment dat a început să curgă pe colț, așa că s-ar putea să doriți să lăsați o foaie subțire de copt sub tigaia pentru tort doar pentru a vă asigura că nu există scurgeri.
Bateți ușor firimiturile în aluat cu palma mâinii; dar nu apăsați tare.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35-40 de minute, sau până când tortul se rumeneste deasupra și începe să iasă din părțile laterale ale tigaiei.
Notă: este posibil să observați că tortul se simte destul de greu. Curios, l-am cântărit înainte de a-l introduce la cuptor. Cântărea aproape 11 kilograme. Desigur, aceasta include greutatea vasului de copt pyrex, dar totuși destul de mare, nu?