Cakespy: Plăcintă Cu Nuci Pecan Nesselrode
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cakespy: Pecan Nesselrode Pie. Această rețetă face 8 porții cu 1066 calorii, 16g de proteine, și 83g de grăsime fiecare. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și nucșoară, zahăr, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Cakespy: Turtă Dulce Mad Men, și Cakespy: An Educaketion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Într-un castron mediu, amestecați bucățile de pecan tăiate grosier, 1/4 cană de miere (păstrați restul pentru mai târziu), Bourbon (dacă utilizați), sare și nucșoară până se combină. Prăjiți amestecul pe o foaie de copt tapetată cu pergament timp de 30 de minute-cam la jumătatea coacerii, folosiți o spatulă pentru a răsturna bucățile, astfel încât să nu se ardă. Nucile ar trebui să fie uscate și crocante, dar nu le lăsați să se înnegrească.
Scoateți din cuptor și puneți-l în lateral.
Pregătiți o baie de apă cu gheață într-un castron suficient de mare pentru a înconjura jumătatea superioară a cazanului dublu cu gheață. Folosiți o mulțime de cuburi de gheață și aproximativ 1 litru de apă.
Într-o tigaie grea de smalț sau oțel, amestecați piureul de pecan, smântâna, restul de miere și amidonul de porumb. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, pana se ingroasa si cremoasa. Se amestecă 1 cană de nuci pecan prăjite.
Se ia de pe foc și se lasă oala să se răcească în baia de gheață pregătită până când amestecul este foarte rece la atingere.
Foarte ușor (amestecând cât de puțin este necesar), pliați budinca de vanilie.
Presărați pecanele prăjite rămase în fundul crustei.
Puneți-l cu crema de pecan, netezind-o cu o spatulă, apoi acoperiți-o cu frișcă și așchii de ciocolată sau bucăți de pecan-alegeți-vă propria aventură.
Se da la frigider cel putin 4 ore inainte de servire. A se păstra ușor acoperit la frigider timp de până la 4 zile.