Cakespy: Cupcake-Cupcakes Umplute
Rețeta Cakespy: Cupcakes umplute cu Cupcake ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 18. Acest desert are 261 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de praf de copt, unt, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cakespy: Cupcakes Umplute Cu Trufe, Curcanul de Ziua Recunoștinței unui iubitor de Cupcake ar trebui să fie umplut cu Cupcakes, și Cakespy: Whoopie Plăcintă Prajiturele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Liniați două cutii de briose cu căptușeli de cupcake de dimensiuni standard.
Scoateți mini cupcakes-urile răcite din frigider. Dacă se face folosind căptușeli de hârtie, scoateți căptușelile. Pune deoparte.
Combinați untul, ouăle, zahărul și vanilia și bateți cu lingura de lemn până se îngroașă și se luminează la culoare, aproximativ 5 minute.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron separat. Adăugați alternativ amestecul de făină și laptele în amestecul de unt în patru loturi, bătând cu lingura până se omogenizează pentru a încorpora după fiecare adăugare.
Umpleți cupele de cupcake nu mai mult de jumătate pline cu aluat. În fiecare ceașcă pe jumătate umplută, așezați un mini cupcake direct în centru. Acoperiți cupcakes-urile cu aluat suplimentar, dacă doriți (Vezi nota)
Introduceți în cuptor cu o foaie de cookie dedesubt în caz de picurare.
Coaceți până se rumenesc ușor (aproximativ 25 de minute). Glazura de la mini cupcakes s-ar fi putut topi puțin peste părți, dar ar trebui totuși să puteți vedea dacă tortul s-a rumenit.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Odată răcit complet, acoperiți cupcakes-urile cu glazură.
Dacă doriți, garnisiți cu stropi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cupcakes în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.