Cakespy: Crumb Tort Se Agită

Cakespy: Crumb Tort Se Agită
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 565 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, înghețată, prăjitură cu firimituri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cakespy: Tort De Firimituri Behemoth, Cotlete de porc cu crustă (Copycat Shake ' n Bake), și Cakespy: tort de dovleac într-un borcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați felia de prăjitură cu pesmet, înghețata și smântâna grea în blender. Se amestecă la înălțime până se omogenizează, 10 până la 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați mai multă smântână sau lapte dacă se dorește un shake mai subțire; adăugați mai multă înghețată dacă doriți un shake mai gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
3
Se toarnă în pahar înalt pentru a servi. Dacă doriți, garnisiți cu o pană suplimentară de prăjitură cu firimituri pe marginea de sticlă.
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista